LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

maanantai 27. tammikuuta 2014

KEVÄÄN VÄRIT KUKKAKIMPUSSA

Tämän kimpun tein yhdelle työtoverille,jonka olen tuntenut pitkään.Hän lähti kohti uusia haasteita ja täytti myös hiljattain 60v.Onnea myös tätäkin kautta ja kaikkea hyvää tuleviin koitoksiin.
 Värit valitsin kimppuun keltaisen eri sävyistä,koska jotenkin pitkän punaisen kauden jälkeen on ihan piristävää nämä sävyt.Kukat oli gerberat,neilikat ja tulppaanit ja männynoksia vihreyttä antamaan.
 Kimppuja on tosi kiva tehdä ja aina kun töissä joku saa lahjaksi kukkia ,tulee kimppua tehdessä ajateltua lahjan saajaa!!!
 Huomenna on vapaapäivä ja ajattelin mennä vähän taas kaupoille ikeaan katsomaan löytyisikö mitään kivaa.Bauhaussiinkin ajattelin mennä ostoksille,kun on vielä lahjakorttia jäljellä.Sieltä katson löytyisikö esikoita,kun niitä en ole vielä yhtään ostanut tänä keväänä...tai ei kai nyt vielä kevät ihan taida olla!!


ERIKOISEN VÄRINEN NEILIKKA...IHANAN HEMPEÄ

PÄÄLTÄ KUVATTU

PAKKAAMISTA ODOTTAMASSA...TULPPAANIT ORANSSEJA VIELÄ NUPULLA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti