LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

VANILJALLE TUOKSUVA UUSI LILJA ALKOI KUKKIMAAN...

Kerroinkin jo aiemmin näistä liljoista,jotka nyt ovat kukkimassa.Kyllä kannatti odottaa ja olivat vielä keltaisia niikuin muistelinkin.Valitettavasti vain yksi teki kaksi kukkaa,mutta 7 liljaa on kaikkiaan joten ensi kesänä sitten ..??Toivottavasti kukkivat,sillä nämä tuoksuvat vaniljalle ja ovat hieman torvimaisia kukiltaan.Yritin kuvata monesta kohtaa että kukan muoto tulisi esille...en tiedä saatteko käsityksen??Nimeä en kyllä muista ja nimi oli paketissa jonka laitoin maahan kun nämä keväällä istutin merkiksi .
 Vieressä on lisää uusia liljoja,joita keväällä laitoin maahan.Nämä jotka just aukaisi kukkansa,ovat tosi lyhyessä varressa,ja kukat valtavan kokoiset ja hieman kellertävät sisäosaltaan.Ovat kyllä samoja jotka näkyy kuvassa pitemmässä varressa.
 Kuvailin myös vähän kukkia,kun vielä niin värikkäästi kukkivat.Ihanaa kun on lämmintä ja saa nauttia kirkkaista väreistä ja kukista näinkin pitkään.
 Nyt täytyy lopetella,sillä huomenna taas työt kutsuvat.Mukavaa viikkoa kaikille ja nauttikaa lämmöstä!!!!Just kuuntelin että lämmin sää jatkuu ensi viikollakin.
KLIKKAA KUVAA,NÄET ISOMPANA......

VANILJAN TUOKSU JA TERÄLEHDET KOVAT JA TOSI SILEÄN TUNTUISET..

HUOMAA KELT.LILJAN TORVIMAINEN KUKKA JA VAALEAT LILJAT KAHDESSA KERROKSESSA....

JÄNNÄ KELTAINEN SÄVY  JA HUUMAAVA TUOKSU JA KOKO!!!!

IHANASTI VIELÄ KUKAT KUKKII...

KOSMOSKUKAT ISOJA JA VÄRIKKÄITÄ....KORKEUTTA METRI VAATIMATTOMASTI..

VÄHÄN ERI KUVAKULMASTA.

KELLOKÖYNNÖS NOTKUU KUKISTASTA....VANHA PERINNEKASVI(illakko)KUKKII UUDESTAAN.OLLUT TONTILLA 60 VUOTTA!!!!!

3 kommenttia:

 1. Tuosta illakosta Maikku mun pakko saada sitten pistokkaita jos vaan mahdollista :)
  Saa jatkaa "suku"perinnettä sitten meidänkin pihamaalla (jos saan pidettyä hengissä...heh)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Tottakai saat jo tänä syksynä kun oon sanut otettua taimen sinulle.Takaan että kasvaa myös sinun "perennapenkissä".Olen hoitanut hellästi ,koska on oman äidin kasvattama.

   Poista