LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

SUURI ORANSSINEN KUKKAKIMPPU 60 V. SANKARILLE

Meidän alueen yksi työtoveri pääsi 60v. kerhoon!!!ONNEA SYLIN TÄYDELTÄ PÄIVÄNSANKARILLE vielä näin blogin välityksellä .
 Näin syksyn kunniaksi ajattelin laittaa kimppuun lämpöisiä oransseja värejä.Lisäksi hieman vaaleaa väriä,joka kivasti korostaa ruskehtavia sävyjä ja morsiusharsoa ,joka tuo kimppuun "tyttömäisyyttä". Kimpusta tuli tosi isonkokoinen,melkein loppui käsi kun sitä väsäsin.Lopputulos kyllä ainakin itseäni tyydytti.Toivottavasti saaja myös tykkäsi,sen kyllä kuulen kun huomenna menen töihin.
 Nyt on aika mennä nukkumaan,sillä olen aikas väsynyt.Päiväunet jäi tänään väliin,vaikka olinkin vp:llä......!Kävin perheen kanssa ideaparkissa hieman katselemassa,mutta eipä juuri ostettua tullut mitään.Hieman kyllä harmittaa,sillä kotona olisi kerinnyt tekemään paljon syyshommia!!!No,ei kai lumi nyt ihan vielä sada,että eiköhän tässä hommat tule taas tehtyä.
 Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille lukijoille ja kavereille ja muistakaa ne kukkasipulit istuttaa!!!!
KLIKKAA KUVAA....NÄET ISOMPANA!

LÄHIKUVA....

RUUSUT,KRYSANTEEMIT JA MORSIUSHARSO

ERI KUVAKULMA


YLHÄÄLTÄ KUVATTUEi kommentteja:

Lähetä kommentti