LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

torstai 30. syyskuuta 2021

JOULURUUSU SELVISI KUUMASTA KESÄSTÄ , SAMOIN MURATTI SEKÄ PARI MUUTAKIN

 JOULURUUSU ON KYLLÄ TOSI HYVIN KASVANUT KESÄN AIKANA JA ENTEILEE ENSI KEVÄÄNÄ TAAS RUNSASTA KUKINTAA,VIIMEVUONNAHAN TÄSSÄ OLI 15 KUKKAA JOTEN KEVÄTTÄ ODOTELLAAN TAAS INNOKKAASTI.TOINEN JOULURUUSU JONKA OSTIN EUROLLA KESÄLLÄ ON MYÖS SELVINNYT KUUMASTA KESÄSTÄ,MUTTA ON VIELÄ TOSI PIENI JA TALVI RATKAISEE MITEN SELVIÄÄ??

REHEVÄÄ KASVUA JOULURUUSULLA.VIIHTYY TÄSSÄ PUOLIVARJOISESSA PAIKASSA.


MURATTI KESTI HALLAN JA KUUMAN KESÄN.OLI KOKO KESÄN VARJOSSA  NYT SIIRSIN JO ETUPIHAN PILARIIN JOSSA SAA OLLA TALVEN TULOON ASTI.VIERESSÄ NÄKYY NERINEITÄ JOTKA JATKAVAT KUKINTAA JA IHME KYLLÄ KESTIVÄT HALLAYÖN SUHT HYVIN.

TÄSSÄ PIKKUINEN JOULURUUSU JOKA ISTUTETTU TÄNÄ KESÄNÄ.NÄYTTÄÄ TERVEELTÄ JA HYVÄ TUMMA LEHDISTÖ.KUKINTAA KYLLÄ SAA ODOTELLA AINAKIN PARI VUOTTA.EKA TALVI RATKAISEVA...?

TÄMÄ KUVA OTETTU TÄNÄ AAMUNA.HYVIN VERBERA KESTI HALLAN JA KUKKII VIELÄ HYVIN.AION OSTAA NÄITÄ ENSIKESÄKSI MYÖS.OVAT KOVIA KUKKIMAAN JA VIIHTYVÄT NÄKÖJÄÄN MYÖS KUUMASSA.

KOMEAT MAKSARUOHOT OVAT NYT KOMEIMMILLAAN JA NÄITÄ ON MINULLA PALJON,SILLÄ HELPPOJA KASVATTAA KEVÄÄLLÄ LATVAPISTOKKAISTA JUURRUTTAMALLA.KUUMA HELLEKESÄ OLI NÄILLE JUST SOPIVA.

TÄMÄ PUPUJEN RAKASTAMA ALPPIKÄRHÖ ALKOI VIHDOIN KASVAMAAN PUUSSA OLEVAA VERKKOA PITKIN.PUPUTHAN SÖIVÄT TÄMÄN MAANTASALLA VIIME TALVENA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti