LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

torstai 30. syyskuuta 2021

RUUSUBEGONIA VALMISTAUTUU TALVEEN JA LEPOKAUTEEN.

TÄMÄ RUUSUBEGONIA ON JO KAKSI KESÄÄ KUKKINUT JA MUKULA ON VALTAVAN KOKOINEN.HALLA PÄÄSI PURAISEMAAN,MUTTA EI HAITTAA SILLÄ VARRET KATKAISTAAN TALVEKSI MUUTENKIN.

KUVASTA NÄKEE SELVÄSTI KUINKA VAHVAT VARRET TÄLLÄ BEGONIALLA ON .MUKULAKIN PEITTÄÄ LÄHES KOKONAAN TÄMÄN ISON RUUKUN.TÄMÄ SAA OLLA NYT ULKONA RUUKUSSAAN PAKKASIIN ASTI,JA SITTEN NOSTAN SISÄLLE VIILEÄÄN JA TÄNÄVUONNA JÄTÄN TÄMÄN TÄHÄN RUUKKUUN TALVEHTIMAAN.EI KASTELLA KOKO TALVENA JA JOSKUS MAALISKUUN ALUSSA NOSTAN VALOSALLE IKKUNALLE JA ALAN KASTELEMAAN VÄHITELLEN KUN ELONMERKKEJÄ ALKAA TULEMAAN.

KEVÄÄLLÄ VAIHDAN UUDEN PINTAMULLAN JA LANNOITUSTA ON ANNETTEVA KUN JÄÄ TÄHÄN VANHAAN MULTAAN.YLEENSÄ OTAN MUKULAT MULLASTA POIS MUTTA TÄMÄ NIIN ISO ETTÄ SAA OLLA TÄSSÄ.TÄRKEINTÄ ON ETTEI MULTA OLE MÄRKÄ,SILLÄ MUUTEN VOI MUKULA MDÄNTYÄ.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti