LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

perjantai 15. tammikuuta 2016

HERTAISELLE MUMMULLE KUKAT MUISTOTILAISUUTEEN...

Tällä isolla korkealla kimpulla on kaksi tarkoitusta....ensin siunaustilaisuuteen ja sen jälkeen muistotilaisuuteen pöydän koristeeksi.

Ystäväni pyysi tämän kimpun tekemään hautajaisiin ja itsekin tunsin mummun joka oli eläissään herttainen.Päädyin näihin väreihin,koska herkät sävyt kuvaa muisteltavaa ihmistä.Siunaustilaisuus oli kappelissa ja sen jälkeen oli polttohautaus.Ystäväni otti kimpun mukaansa ja vei muistotilaisuuteen,joka on mielestäni hieno käytäntö.Toivottavasti kimppu säilyi hyvänä ja paleltumatta.Nytkin kun tätä kirjoitan ,on ulkona pakkasta 27 astetta!!!
KIMPUSSA PALJON HAVUJA,TULPPAANIT JA NEILIKAT.NÄMÄ KESTÄÄ VÄHÄN KYLMÄÄ


KIMPPU ON KORKEA JA TÄSSÄ KUVAUSTA VARTEN KULJETUSASTIASSA.EI TULE IHAN MALLI NÄKYVIIN.


VAALEANPUNAINEN TERTTUNEILIKKA JA VALKONEN ISO NEILIKKA SEKÄ VALKOISTA JA VAALEAN LILAA TULPPAANIA.NAPPIKRYSANTEEMI VIHREÄ JA TUONENKIELON ISOJA LEHTIÄ SEKÄ ERILAISIA HAVUJA.
 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos,tykkäsin itsekin kovasti ja samoin ystäväni.Kiva kun olet lukijani ja olen myös vieraillut sinun sivuillasi.terkuin Maikku

      Poista