LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

perjantai 15. tammikuuta 2016

IHANIA LASIKORISTEITA..VALOLLA JA ILMAN!!

Moikka kaikille ystäville ja teille rakkaat lukijani!!

Onkin mennyt vähän aikaa,kun viimeksi tänne kirjoittelin ja syykin on selvä:Tämä hyisen kylmä talvi ja kovat paukkupakkaset.Kyllä on ollut aivotkin ihan huurteessa kun ei ole oikein ollut mihinkään innostusta.Kyllä minä niiden kurakelien loppumista toivoin,mutta ei nyt oisi ihan näin kylmää tarvinnut tulla.Varmaan on kaikki perennatkin ulkona jäätynyt,kun ei ole luntakaan satanut kun vasta viime päivinä vähäsen.
 No,mutta itse asiaan ja näihin kuvissa oleviin astioihin.Kävin vähän ostoksilla yks päivä ja löysin nämä ihanat poistomyynnistä.Nyt kyllä harmittaa kun en ostanut kaikkia mitä siellä oli,mutta tämä perus nuuka taas yritti ihan euron säästää.Nämä nimittäin maksoivat euron kappale ja kaksi ostin.Näihin on ihana tehdä joskus kukka-asetelmat esim.ystävänpäivänä.Luonnossa ovat tosi kauniita!!
KLIKKAA KUVIA,NÄET ISONA!!
TÄSSÄ ON TOISEEN KULHOON LAITETTU HOPEISET LED-VALOIN OLEVAT VALOT.NE ON LUONNOSSA TOSI UPEAT.ASTIAT ON HIEMAN ERI SÄVYISET .


TÄSSÄ KUVASSA NÄKYY KUINKA VALO TULEE HIENOSTI RAITOJEN VÄLISTÄ.

TÄMÄ ON LILASÄVYISEMPI JA KUVASSA NÄKYY MYÖS RAIDAT SELVÄSTI.

KOKOA NÄILLÄ ON N.20CM KORKEUTTAJA VÄHÄN ENEMMÄN LEVEYTTÄ..HYVÄ OSTOS.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti