LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

perjantai 15. toukokuuta 2020

TAAS KOULITTIIN TAIMIA....JOKOHAN RIITTÄÄ TÄMÄ PUUHASTELU

Kyllä vaatii urheiluhenkeä,kun rae-ja vesisateessa istuttelee kesää varten esikasvatettuja uusiin ruukkuihin.Olin nimittäin tänään vapaalla ja oli pakko siirtää vielä uudestaan taimia isompiin ruukkuihin kasvamaan osa taimista.Olivat kasvattaneet  jo ruukusta juuret ulos ja kokoakin oli tullut.Normaali keväänä voi pitää ulkona aikas aikasessa vaiheessa ja näin saisivat kasvaa hitaasti sekä samalla vahvistua.Nyt kyllä on puutarhurit koetuksella kun kelit on ihan masentavat.
TÄSSÄ JUST VAIHDETTU RUUKKUIHIN:ISO SAMETTIKUKKA,REVONHÄNTÄ,TANAKOITA SAMETTIKUKKIA MUTTA REVONHÄNNÄT OLI AIKAS TARKKOJA SIIRRETTÄVIÄ KUN OLIVAT AIKAS PITKIÄ JA HENTOSIA.

IKIVIUHKOT KASVAA TOSI HYVIN JA NÄITÄ EN AIO SIIRTÄÄ ISOMPIIN RUUKKUIHIN

DAALIAT ON KAIKKI LATVOTTU JA OSAN JO ISTUTIN RUUKKUIHIN.NÄITÄ SITTEN SIIRRELLÄÄN YÖKSI SISÄLLE JA PÄIVÄKSI ULOSHYVIN KAIKKI DAALIAT ON KASVANEET.ONNEKSI ISTUTIN ALKUJAAN LÄHES KAIKKI ISOIHIN RUUKKUIHIN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti