LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

lauantai 9. toukokuuta 2020

PERENNAPENKIT KASVAA JA ILME VAIHTUU PÄIVITTÄIN...

TÄMÄ AIKA ON NIIN IHANAA JA AIKA KULUU MUKAVASTI KUN KIERTELEE PIHASSA KATSELEMASSA KUKKIEN KASVUA...

Kuvailin perennoita kun penkit on näin keväällä tosi siistin näköisiä ja uusia lajikkeita nousee taajaan pintaan.Onpa jo muutamat aloittaneet kukinnankin.
                                        KLIKKAA KUVAA,NÄET ISONA KAIKKI
KEVÄTVUOHENJUURI ALKOI JO TÄSSÄ KUKKIMAAN.NÄITÄ MINULLA ON IHAN RUUHKAKSI ASTI JOKAPUOLELLA PERENNA-ALUEILLA.JOKA VUOSI JOUDUN HARVENTAMAAN JA PIENENTÄMÄÄN KASVUSTOJA


TÄSSÄ RINTEESSÄ NÄKYY JO ISO RYPÄS PIKKUPIONIA

TETE NARSISSEJA PUTKAHTELEE JOKA PAIKASTA, EN EDES MUISTA MIHIN PAIKKOIHIN NÄITÄ SYKSYLLÄ ISTUTIN.OVAT KIVOJA VÄRILÄIKKIÄ ..

PIENISÄRKYNYTSYDÄN ON MYÖS AIKAISIA KUKKIJOITA JA NYT JO ISOJA

TÄSSÄ ON ISO RUUKKU JOSSA KASVATAN KUKKIA KESÄISIN.HALKAISIJA YLI METRIN.KOKEILIN TALVEHTIIKO NARSISSIT JA KYLLÄ VAAN JA MYÖS PARI LAVENDELIAKIN ILOKSENI ON TÄSSÄ TALVEHTINUT.VIELÄ PIENIÄ ,EI NÄY KUVASSA

PENKISSÄ KESKELLÄ KASVAA JALOANGERVOITA,MUTTA ALKAVAT VASTA NOUSEMAAN PINTAAN.ETUALALLA KASVAA ERILAISIA KUUNLILJOJA.

KÖYNNÖSRUUSUSSAKIN JO LEHTIÄ JA LEIKKASIN TÄMÄN AIKAS REILUSTI KUN OLI KASVANUT AIVAN LIIKAA.KATSOTAAN JOSKO KUKKISI REILUMMIN TÄNÄ KESÄNÄ

ALPPIKÄRHÖSSÄ JO EKA NUPPU NÄKYVISSÄ.ON ETELÄRINTEESSÄ VAAHTERAN RUNGOSSA KASVAMASSA.

NÄMÄ OVAT KESÄKULLEROITA,JOITA OLEN KASVATTANUT ITSE SIEMENISTÄ.OLIVAT MONTA VUOTTA HUONOSSA PAIKASSA JA SIIRSIN VIIME KEVÄÄNÄ TÄHÄN.TÄMÄ TODISTAA ETTÄ PAIKKA RATKAISEE...NYT JO HYVÄSSÄ KASVUSSA JA NUPPUJAKIN NÄKYVISSÄ.

TÄMÄ KUVA ON LEMMIKKIEN LEHDOSTA JA PALARAKKAUS ON HYVÄSSÄ KASVUVAUHDISSA

TULPPAANEISSAKIN JO NUPPUJA

TÄMÄ KUVA ON ISOSTA ETELÄRINTEEN PERENNAPENKISTÄ,VARJOLILJAT JO ISOJA SAMOIN UKONKELLOT,PÄIVÄNLILJAT JA SIPERIANKURJENMIEKATKIN TAUSTALLA HYVÄSSÄ KASVUSSA.

SYYSLEIMUT ON LEVINNEET KOKO PENKIN LEVEYDELLE,MYÖS NEIDONKURJENPOLVI ALOITTAA KASVUAAN SEKÄ KOMEA MAKSARUOHO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti