LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

keskiviikko 1. toukokuuta 2019

DAALIAT JO RUUKUISSA KASVAMASSA JA YKSI UUSI LAJIKE NOUSSUT PINTAAN.

NYT TAISI TAAS MAMMA INNOSTUA LIIKAA NÄITTEN SIEMENIEN KANSSA😏

Kyllä aina huomaa,että tulikohan vähän liikaa ostettua siemeniä....kun alkaa se koulintavaihe ja ruukkuja ja laatikoita on koko huusholli täynnä!!!Hyvin on kyllä kaikki itäneet ja nyt vaan joka päivä yksi lajike uusiin ruukkuihin.Harmi kun tulee se takatalvi,ei voi yhtään viedä päivisin ulos vahvistumaan.
TÄSSÄ KASVAA KERROTTUKUKKAISTA DAALIAA JA NYT JO HUOMAA ETTÄ TAIMET ON VÄHÄN ERILAISIA SILLÄ SIEMENET OLI LAJITELMA ERILAISIA DAALIOITA


TÄSSÄ KOKO LAATIKOLLINEN DAALIOITA...NÄISTÄ RIITTÄÄ VÄHÄN YSTÄVILLEKKIN JOS KASVU ONNISTUU LOPPUUN ASTI

TÄSSÄ MUUTAMA KORKEAKASVUINEN KOSMOSKUKKA JOTKA KYLLÄ VENYIVÄT HIEMAN LIIAN KORKEIKSI JA OLI AIKAS HAASTAVAA ISTUTTAA.NÄITÄ KYLVÄN ENIMMIKSEEN SUORAAN ULOS.

TÄSSÄ DYNOSSA OLISI AIKAS HAASTEELLINEN URAKKA KOULIA NÄMÄ RUUKKUIHIN.KORISTETUPAKKA VASEMMALLA JA LEIJONANKITA OIKEALLA.OLEN HARVENTANUT NÄITÄ KOKO AJAN JOTTA JÄLJELLEJÄÄVÄT VAHVISTUISIVAT.VIELÄ TÄYTYY ODOTTAA ETTÄ VÄHÄN KASVAVAT VAHVEMMIKSI.

NÄMÄ TAIMENALUT OVAT LAJITELMA ERIVÄRISIÄ IKIVIUHKOJA,JOTKA MUUTEN ITIVÄT TOSI NOPEAAN.YRITIN KYLVÄÄ MAHDOLLISIMMAN HARVAAN ETTÄ KOULIMINEN OLISI HELPOMPAA.VIELÄ ON KASVAMASSA KRASSEJA MUTTA NIILLÄ EI KIIRE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti