LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 28. toukokuuta 2019

PERENNAPENKIT TÄYTYY JA NUPPUJA PUKKAA....KESÄKUKKIAKIN ISTUTELTU

NYT ON HIENOA AIKAA KUN KUKAT KASVAA JA JOKA PÄIVÄ TAPAHTUU JOTAIN KIVAA...

Olen jo saanut istutettua muutamia esikasvatettuja kesäkukkia lopullisille paikoilleen.Laitoin myös atsalean isompaan ruukkuun ja ulos kasvamaan.Nyt vaan odotellaan kasvun ihmettä?!Tänään vielä laitan loput esikasvatetut kahteen tosi isoon ruukkualtaaseen,joista laitan sitten kuvia kun ovat valmiita.Nyt on taas ollut niin lämmintä välillä ja vettäkin saatu,että taitaa iso osa perennoista kukkia tosi aikaisin.
                         KUN KLIKKAAT KUVIA,NÄET KAIKKI ISOMPINA
TÄMÄ ON HELMIKUUSSA OSTETTU ATSALEA JONKA SAIN PYSYMÄÄN HENGISSÄ JA NYT SAA OLLA ULKONA POHJOISEN PUOLELLA,KUN ON SUOKASVI JA LUULEN ETTÄ TYKKÄÄ ENEMMÄN VARJOSSA KASVAA..


DAALIAT KASVAA TÄSSÄ RUUKUSSA JA YKSI RIIPPALOBELIAKIN ON ISTUTETTUNA.NÄITÄ ON KAKSI RUUKKUA JOTKA ON TOSI KORKEITA ETTEI NÖFFIPOJAT PÄÄSE MWERKKAILEMAAN.ETUPIHALLA OVAT,JOISSA ON PUOLIPÄIVÄÄ VARJOA.

VAATIMATTOMIA OVAT NÄMÄ ISTUTUKSET VIELÄ,MUTTA KORISTETUPAKAT KYLLÄ KASVAVAT AIKAS VAUHDIKKAASTI KUN PÄÄSIVÄT ISOMPAAN RUUKKUUN.KESKELLÄ KORKEAA KOSMOSKUKKAA .

ALPPIKÄRHÖ NOTKUU KUKKASIA JA KOLMESSA METRISSÄ ON NÄKYVISSÄ MYÖS KUKINTAA.

EKAT KURJENPOLVET AVAILEVAT KUKKASIAAN

PUISTOJASMINE PENSAS VIHDOIN ALKAA KUKKIMAAN.OSTIN TÄMÄN MUUTAMALLA EUROLLA KOLME VUOTTA SITTEN JA NYT VIHDOIN PALKITSEE KUKKASIN.

TÄSSÄ KOHTAA NÄKYY RUUSUJA,JOTKA OVAT SELVINNEET TALVESTA.

TIHEÄÄ ON KASVUSTO TÄLLÄ KÖYNNÖSRUUSULLA,JONKA JÄNIKSET VIIME TALVENA HIEMAN MUOTOILIVAT.TÄYTYY LEIKATA VIELÄ KUOLLEET VARRET POIS.SAAS NÄHDÄ KUKKIIKO? EN EDES TIEDÄ MIKÄ RUUSU KYSEESSÄ,MUTTA LEHDISTÄ PÄÄTELLEN  ON VÄHÄN POHJATÄHTI KÖYNNÖSRUUSUN NÄKÖINEN.SELLAINEN MINULLA ON YLÄPIHALLA KASVAMASSA.

PERENNAPENKKI JOKA MUUTEN ON N.50 NELIÖTÄ  ON TOSI TÄYTEEN KASVANUT .TÄSSÄ KOHTAA  PIONEITA,ERILAISIA LILJOJA,SYYSLEIMUJA ,VÄRIMINTTUA,MIRRINMINTTUA JA VAIKAS MITÄ MUUTA.UNIKOT JO KASVATTANEET ISOT NUPUT

NÄMÄ UNIKOT OVAT PERENNAPENKIN YLÄOSASSA,JOKA ON KOKO AJAN AURINGOSSA JA HUOMAA UNIKOISTA KUINKA TYKKÄÄVÄT LÄMMÖSTÄ KUN NIIDEN NUPUTKIN ON TOSI MUHKEITA.

PUNATÄHKIÄKIN ON NOUSSUT PINTAAN TÄSSÄ TULOALUEEN PERENNAPENKISSÄ,JOKA ON AIKAS AURIKOINEN PAIKKA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti