LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

perjantai 9. joulukuuta 2016

VÄHÄN ON ALOITELTU JOULUVALOJEN LAITTOA...

Eilen aloitin vähän laittamaan jo joulufiilistä kotiin.Vaihdoin verhot eteiseen ja keittiöön,ja kokeilin viime vuonna ostamiani valosarjoja.Tänä vuonna meinaan laittaa teemaväreiksi valkoisen,punaisen ja hopean.
 Loma loppuu kyllä justiinsa ja tämä päivä on ollut nöffi-poikien.Pesin molemmat ja kuivasin ja huomenna vielä trimmataan.Sitten on pojat Joulua varten kauniina ja kelitkin suosii kun on pakkasia luvassa.
 Vielä kun sen hesan reissun saa tehtyä,voi keskittyä täysillä Joulun laittoon.Paljon pitäisi tehdä ja töissä on koko talon koristelu asukkaiden ja työkavereiden iloksi.Teemat olen jo päättänyt,mutta niistä kuvia sitten kun kaikki on valmista.
LÄHIKUVAA KEITTIÖN UUDESTA VALOKORISTEESTA.


TÄMÄN IKKUNAVALOSARJAN OLEN OSTANUT VIIME VUONNA ALESTA,EN KYLLÄ MUISTANUT OLLENKAAN ETTÄ MINULLA TÄLLAISET ONKAAN.LUONNOSSA TOSI KAUNIS NIIN SISÄ- KUIN ULKOAKIN KATSOTTUNA.IKKUNALAUTA ON VIELÄ KORISTELEMATTA.

VALKOINEN KAUNIS SYDÄN SAI VALOT.

TÄSSÄ NÄKYY VÄHÄN PAREMMIN.LUO KIVAA TUNNELMAA SEINUSTALLE.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti