LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

lauantai 31. joulukuuta 2016

UUDENVUODENTERVEHDYS...

Nyt on sitten viimeiset tunnit menossa tätä vuotta ja on aika tehdä katselmus menneeseen ....

Vuosi alkoi ihan kivasti ja sain puuhastella rakkaan harrastukseni parissa eli KUKKIEN ja KOIRIEN.
Mustia pilviä alkoi kertyä kesän kynnyksellä,kun Toukokuun lopussa katkaisin oikean käteni ja sen paranteluun meni koko kesä ja vieläkin on vähän kankea ja sorminäppäryys huono.
 Loppukesään mahtui hienoja hetkiä:Meitin nöffit menestyi upeasti näyttelyissä ja pystyin tekemään kukkapuuhastelujakin.Oli monet häät joihin sain tehdä morsiuskimput ym....juhlakukat.Muitakin kivoja juhlia oli joihin sain käyttää luovuuttani ..KIITOS siitä kuuluu ystäville,jotka antoivat minulle siihen mahdollisuuden.
 Puutarhan hoito kyllä jäi aivan surkealle hoidolle ja kelit vielä kruunasi sen että kannatti laittaa hanskat tiskiin ja odottaa suosiolla uutta kevättä.
 Uusi vuosi alkaa hienosti,sillä tiedossa HÄÄT,joihin saan kakki koristelut tehdä.Parit hautajaisetkin on tässä lähipäivänä,joihin kukkavihot myös teen,mutta näistä kuvia myöhemmin.

TOIVOTAN RIEMUKASTA UUDEN VUODEN JUHLAA KAIKILLE JA KATSELLAAN UPEITA RAKETTEJA JA SYÖDÄÄN HERKKUJA!!!

             -KLIKKAA KORTTIA,NÄET ISONA-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti