LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

maanantai 26. joulukuuta 2016

KURKISTUS PERENNOIDEN TALVEHTIMISIIN...

Eipä ole ennen vielä tätäkään tapahtunut.....Skimmia avasi kukkanuppunsa !!Yleensä ei kerkiä loppusyksystä kuin nuput tekemään ,mutta nyt kerkesi sisällä viileässä ja valoisassa.Tuoksuu hyvälle ja uusia lehtiäkin alkaa kasvattamaan.Periaatteessa voisin pitää tätä ulkona,kun on niin lämmintä.

Jalohortenssiatkin ovat tosi hyvässä kuosissa,joten ensi kesänä on kasvua odotettavissa.Näitä on minulla kolme ja pidän myös valoisassa ja viileässä.Kastelen kaikkia sen verran että pysyvät hengissä.

Kärsimyskukkakin on hengissä ,mutta ruma on kun lehdet kaikki kuivuneet,joka kuuluu kyllä ihan asiaan.

Gladioluksen sipulit katkasin kuivuneista varsista kolme viikkoa sitten ja voivat hyvin.Kallan mukulat on myös kovia ja terveen oloisia,että kaikki talvisäilytyksessä OK!!
TÄSSÄ YKSI KUKKATERTTU.TAKANA KERBERA,JOKA TALVEHTII MYÖS HYVIN.SEN KANSSA OLTAVA TARKKA ETTEI SAA LIIKAA VETTÄ.YLEENSÄ ON VAIN MUUTAMA LEHTI ,JOKA MERKKINÄ ETTÄ ON HENGISSÄ.


TARKKAAN KUN KATSOO,ON VARSIEN PÄISSÄ JO UUTTA LEHTIKASVUSTOA.

TÄMÄ ON NYT RUUKUSSAJOHON SKIMMIAN ISTUTAN KEVÄÄLLÄ.VANHA KÄVI JO PIENEKSI .SEN TÄHDEN NÄYTTÄÄ VÄHÄN PIENELTÄ,KUN ON SYVÄLLÄ RUUKUSSA.

TÄSSÄ NÄKYY KUKAT VÄHÄN PAREMMIN.

TAKANA ON KÄRSIMYSKUKKA JA ETUALALLA PARI JALOHORTENSSIAA.UUTTA VAALEAA KASVSTOA JO NÄKYVISSÄ.YKSI NUPPUKIN ON HAUSKASTI ALKANUT PULLISTUMAAN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti