LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

maanantai 7. maaliskuuta 2016

VIIKON HYVÄT OSTOKSET......

Viime viikolla kävin kaupungissa asioilla ja poikkesin turtolan citariin katselemaan,löytyisikö mitään??
 Menin kyllä ekaksi honkasen puutarhan myymälään ,vaikka siellä on kyllä suht kalliita kaikki tuotteet(ainakin minun mielestä).Huomasin ison kyltin jossa luki JALOPELARGONIA 2.ooeuroa/kpl ja väri oli fuksianpunainen.Vieressä oli kyllä valkoisia ja syvän punaisia myöskin,mutta hinta oli 9.80 e./kpl.Varmistin myyjältä että varmaan on se hinta oikea ja niinpä ostin heti 2 kpl.Nyt kun hoidan hyvin ja lannoitan ,niin kukkivat koko ensi kesän!!HYVÄ OSTOS ja ekat "kesäkukat"nyt sitten jo ostettu.
 Kauniin lasisen maljakon ostin Tokmannilta,kun huomasin punaisen 50% ale-lapun kyljessä.Tämä oli ainoa ja aivan ihana savulasinen ja väri erikoinen.
KAUNIS ISO MALJAKKO JA HINTAA TULI 2.45E.HYVÄ OSTOS!!


JALOPELARGONIAT EI TYKKÄÄ IHAN TÄYDESTÄ AURINGON PAAHTEESTA,TERVEET JA REHEVÄT KASVUSTOT JA PALJON NUPPUJA....RUUKUT JO AIEMMIN OSTETTUJA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti