LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

maanantai 28. maaliskuuta 2016

VANHAINKODIN PÄÄSIÄISJUHLAA KUVIEN KERA..

Laitanpa taas muutaman kuvan töistä,kun koristelin vanhainkodin asukkaiden iloksi pääsiäiskoristein.Koristeet on vanhoja,mutta yritän aina keksiä jotain uutta ja erilaista.Kovasti on asukkaat ihastelleet ja kyllähän se luo myös henkilökunnallekin juhlan tuntua,kun vähän nähdään vaivaa asian eteen.
 
AULAN KAAPIN PÄÄLLÄ ISO KUKKAKORI ,JOSSA TULPPAANIT,NARSISSIT JA ERILAISET KRYSANTEEMIT.


SOPII NÄKÖJÄÄN TUMMANPUNAISET RUUSUTKIN PÄÄSIÄISPÖYTÄÄN...ONHAN KUKOLLAKIN KOMEA PUNAINEN HELTTA.

TÄMÄN ISON KORIN TEIN TÄNÄVUONNA UUTENA KORISTEENA,..RAERUOHON KASVATIN ERILLISESSÄ ASTIASSA,JONKA SITTEN SOMMITTELIN TÄHÄN KORIIN JA SIELLÄ MYÖS KUKKIA JA TIOUJA PESINEEN.

SAAVISSA TETE NARSISSIT,JOTKA VEIN SUNNUNTAINA ULOS JA TILALLE LAITOIN  KORILLISEN KUKKASIA.NÄMÄ ON TOSI SÖPÖT KUKKAMALJAKOT,JOTKA ON MYÖS UUTTA TÄNÄ VUONNA.PYYSIN TYÖTOVERIANI TEKEMÄÄN LASIPURKKEIHIN SERVETTIMENETELMÄLLÄ  PÄÄSIÄISAIHEISET KUVAT.HIENOSTI HÄN SAI TEHTYÄ JA JUST SELLAISET KUIN MIELESSÄNI OLIN AJATELLUT.

OLIVAT KIVAT KUKKIEN KANSSA RUOKASALIN PÖYDISSÄ....ERILAISET JA HALVALLA  ILMETTÄ PÄÄSIÄISEEN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti