LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

MULLAN ALTA JO PILKISTÄÄ KASVUN IHME!!!

Nyt on sitten viikon loma takana ja kun tässä istun katselen ulos on keli kyllä aikas masentava!!Vettä sataa ja tuulee ,ja kylmä tuuli vielä vihmoo vettä .
 Eilen oli hieno ilma ja sain tehtyä hommia hyvin,lähes kaikki mitä olin suunnitellutkin tekeväni.Tänään laitoin vielä muutamat kukat esikasvatukseen,kun ostin lidlistä tarjouksesta .Salkoruusu ja rupikonnalilja...niin eikö olekkin erikoinen nimi(vapaasti suomennettuna googlen kautta)Laitan oheen muutaman kuva,miten jo aiemmin laittamat on lähteneet kasvuun.Ei vielä ihan kaikki siemenistä laitetut,mutta niillä ei kiire vielä olekkaan.Tänään kyllä on alakneet pensaat jo aikas lailla vihertämään ja kun huomiseksi on luvassa lämmin voi vihreys jo lisääntyä.
 Pari viikkoa olisi töitä ja sitten taas viikon loma,ja silloin on varmaan jo vähän lämpimämpää...toivotaan ainaskin!!!Daaliat olen jo laittanut esikasvamaan ja kyllä kaikki juurakot meni ihan sekaisin??kesällä sitten näkee missä ruukussa mikäkin väri on...Kelloköynnökset jo itää,samoin tsinniat ja koristetupakat(tuoksuvat)sinitähtöset myös jo on kasvussa.Sitten vasta se homma alkaa,kun kaikki saa koulittua isompiin ruukkuihin ja pidettyä hengissä lämpöisiin asti.
PUUHAKASTA VIIKKOA KAIKILLE YSTÄVÄT JA LUKIJAT ja kirjoittelen taas kuulumisia ja laittelen kuvia puuhasteluista.
SINITÄHTÖSET KUKKII KAUNIISTI...OVAT NIIN SÖÖTTEJÄ!!!


TÄSSÄ MYÖS ERILAISIA KEVÄÄN KUKKASIA.JOKU PUUTARHURI ON SANONUT,ETTEI KANNATA LAITTAA IDÄNSINILILJAA PERENNAPENKKIIN,KUN VALLOITTAA KOKO PENKIN???MINÄ TYKKÄÄN KYLLÄ JA EI KYLLÄ HAITTAA YHTÄÄN MUIDEN PERENNOIDEN KASVUA,KUIVUVAT NOPEASTI MUIDEN TIELTÄ..

TÄSSÄ JO HYVÄSSÄ KASVUSSA PARI VANHAA RUUSUBEGONIAA,JOTKA SIIRRÄN KESÄKSI ISOON RUUKKUUN ULOS.

NÄIN ISOJA ON JO JALOHORTENSIAT,KUKAN VÄRI ARVOITUS,TAKANA OLEVA OLI VIIME KESÄNÄ SINILILA,MUTTA TAITAA TULLA VAALEANPUNAINEN TÄNÄ VUONNA.NÄMÄKIN PÄÄSEE KESÄKSI ULOS KUKKIMAAN.

VIIME VUOTINEN KERBERA JO NÄIN KOMEANA.TOSI TERVEEN NÄKÖINEN,JA KIVA NÄHDÄ ONKO KUKKA LUONNONVALKOINEN??

TÄSSÄ KUVASSA ESIKASVATUKSESSA KALLAT,EUCOMIKSET,AFRIKANTÄHDYKKEET.KOHTA JO TÄYTYY SIIRTÄÄ ISOIHIN PIHARUUKKUIHIN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti