LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

AMADEUS MATCH SHOW.SSA !!!!

Tänään olimme amadeuksen kanssa harjoittelemassa Tampereella mätsärissä tulevia näyttelyitä varten.

Kasvattaja Kirsi esitti meitin natiaisen,koska minun kanssa olisi tainnut mennä leikin puolelle.Kyllä täytyy sanoa että meni kyllä tosi kauniisti ja esiintyi edukseen.Ei olisi uskonut kun sinne menimme,oli amadeus kyllä aivan mahdoton hyrrä ensimmäisen puoli tuntia.Rauhoitui kun näki muita koiria ja sisaruksiaan ja sai vähän touhuta parhaan kaverinsa domin kanssa.
 Hienosti amadeus sai punaisen nauhan ja lopuksi vielä oli punaisten 3.....!!!
  Sain otettua muutaman kuvan ,kun oli palkintojen jaossa ja ekan pokaalinsa meitin mussukka siis sai tänään,HIENOA AMADEUS ja iso kiitos Kirsille kasvattinsa esittämisestä.

Nyt minulla alkoi LOMA!!Kokonaista yksi viikko ja just kuuntelin säätietoja ja hienoja kelejä luvassa.Nyt vaan puuhailemaan puutarhaan ja risuja polttamaan jos ei tuule.Amoksen kyllä pesen ja trimmaan kevättä varten ja muutamia kukkatilauksia on ensi viikolle.Laitan taas kuulumisia ,kun saan kuvattua juttuja.

KEVÄISTÄ VIIKKOA KAIKILLE..TYÖKAVERIT,LUKIJAT JA KAIKKI TUTUT YMPÄRI PIRKANMAATA!!! KLIKKAA KUVIA ,NÄET ISOMPANA!!
TÄSSÄ POSEERATAAN KIRSIN KANSSA KOLMOSPALLILLA..HIENOA!!


TÄSSÄ NÄKYY VÄHÄN AMADEUKSEN SÖPÖÄ NAAMAA...KYLLÄ KIRSI SAI POJAN NÄTISTI ESITETTYÄ!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti