LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

lauantai 24. tammikuuta 2015

AMADEUS JA DOMI ....VELJEKSET PAINIMATSISSA

Tervehdys ja lupsakkaa viikonloppua  kaikille...

Kävin tänään trimmaamassa Dinon huomista näyttelyä varten.Dinohan on Amadeuksen iskä ja nyt näkivät ekakertaa ihan nenät vastakkain.Puhuimmekin että ihan kuin molemmat olisivat tienneet ,että sukua ollaan kun kohtaaminen oli niin hellyyttävä.Amadeuskin nuoleskeli vain Dinon suupieliä ja Dino tosi kovasti haisteli.
 Domi ja Amadeus ottivat ulkona matsia oikein tosissaan ja täytyy sanoa ettei meitin mussukka ainakaan alakynteen jäänyt.Pojat olivat kuin lumiukkoja kun menimme sisälle.
Amadeus on ollut meillä nyt viikon ja on kyllä meihin leimaantunut täysin.On erittäin tarkkaavainen ja kuuntelee ja tottelee tosi hyvin.Nimensäkkin oppi lähes heti ja pihalla on jo tosi rohkea.Huomenna onkin 3 kk.täynnä ,joten menemme vaakalle ja katsomme mihin vaaka pysähtyy.
 Kuviakin otin muutaman,mutta lähinnä ne oli kieriviä karvapalloja.....joka sinänsä ei ole yllätys!!
 Jos joku lukee tätä,jolla on kokemusta blogin käytöstä niin laittakaapa vinkkejä,missä vika kun en saa tähän tekstin kanssa siirrettyä kuvia.Tulee vain teksti ..lataus epäonnistui ja yhteys palvelimeen katkesi????
 Kirjoittelen taas kuulumisia ja toivottavasti kuviakin ??Sivupalkkiin kyllä laitan jotain.

2 kommenttia:

  1. Voisit kokeilla lähettää palautetta Bloggerille. Kun olet hallintapaneelisivulla näkyy oikeassa alakulmassa teksti lähetä palautetta. Klikkaa sitä ja kuvaile ongelmaa. Mulla ei ole ollut tälläistä kuvien latausongelmaa, mutta olen kuullut, että se saattaa joskus korjaantua itsestäänkin. Toivottavasti saat apua!

    VastaaPoista
  2. Kiitti neuvosta...kurja kun ei saa kuvia ladattua.Olen kokeillut päivittääkin ,mutta ei ole auttanut???Silti kumma kun saa sivupalkkiin kuitenkin laitettua kuvia.
    Terkuin:Maikku

    VastaaPoista