LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

maanantai 19. tammikuuta 2015

PÄIVÄN TOUHUT.....

HEIPPA KAIKILLE !!

Kirjoitan vähän kuulumisia,kun olen vapaalla tänään.Paljon olisi kuvia ja juttuja mutta en nyt käsitä mikä tähän blogin kuvansiirtoon on mennyt!!!EN SAA TOIMIMAAN millään???
 Harmittaa kun nyt just olisi ollut kiva laittaa kuvia meitin uudesta perheenjäsenestä...niin siis luitte oikein ...!!Meillä on nyt SULOINEN NÖFFI-VAUVA nimeltä AMADEUS!!!
 Eilen haettiin ja ikää jo 13 viikkoa ja luonnetta piisaa....Täytyy kyllä sanoa että on niin rohkea ja heti sopeutui meille ..aivan kuin olisi aina asustellut.Hieno homma ja kun vielä meitin Amos-nöffi hoksaa,että kyllä tämä uusi tulokas on ihan tullut jäädäkseen!!!
 Tänään kyllä päivällä ulkosalla jo hieman leikittiin kissa ja hiirileikkiä ja lumi vaan pöllysi!!!Kyllä se siitä kun aika kuluu.Amadeus ihmetteli varpusia lintulaudalla ja naakat piti ääniä ,oli ihmetys suuri.
 Laitan heti kuvia kun saan tämän toimimaan ja muutenkin päivitän vauvvelin kehitystä tänne blogiin.Kelit kyllä on nyt tulossa aikas kylmiksi,että ulkona ei kovin paljoa voi aikaa kerralla viettää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti