LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

maanantai 16. kesäkuuta 2014

UUSIA KUKKIA PERENNAPENKISSÄ...

On tämä aikas kesän alku....!Jos ei sada tai tuule on muuten pilvistä.Kyllä nyt on kukat ja hoitaja koetuksella.Kyllä surukseni olen kierrellyt penkeissä,ja huomannut ettei kaikki pidä tästä jatkuvasta sateesta.Jotain kuitenkin sain kuvattu ja laitankin tähän sarjan kuvia.Olkaapa hyvä ja katselkaa!!!
NÄMÄ OVAT EKAA VUOTTA ,JA OVAT PALLOLAUKKOJA...OIKEANPUOLEINEN ON ERIKOINEN HIEMAN HARVEMPI KUKKAINEN.NÄITÄ ON MUUALLAKIN JA NÄMÄ OIKEASTAAN OVAT AIVAN VÄÄRÄSSÄ PAIKASSA.

KUVATTU SATEEN JÄLKEEN...PIONIT AIVAN MAATA KOHTI,KURJAA .ON MUUTEN VANHA LAJIKE ,JONKA NIMEÄ EN TIEDÄ .TYTTÄREN PIHASTA OLEN PIENEN ALUN SAANUT JA LEHDISTÖ ON PEHMEÄMPI KUIN NORM.PIONEILLA.

PATJARIKKOJEN KUKAT MYÖS IHAN LAOSSA,SATEEN JÄLKEEN.ON KIITOLLINEN MAANPEITE KASVI JA HELPPO LISÄTÄ PIENESTÄ PALASESTA.MINULLA MYÖS PUNAISTA,JOKA KUKKI AIKAISEMMIN.

NÄMÄ AKILLEAT OLEN YRITTÄNYT NUJERTAA,KUN OVAT VÄÄRÄSSÄ PAIKASSA,,,!!MUTTA OVAT SEN KUIN KOMISTUNEET ,JOTEN ANTAA NIIDEN KUKKIA ,KUN NÄIN HYVIN VIIHTYVÄT.OSA KUKISTA KERROTTUJA JA TOSI KAUNIITA.

TÄMÄ ON AINOA,JOKA TALVEHTI ..ONNEKSI SILLÄ ON NIIN KAUNIS.LÄHETYSSAARNAAJANKUKKA NIMELTÄÄN.OLEN KYLLÄ OTTANUT VIIME SYKSYNÄ SIEMENIÄ JA UUSIA ON TÄSSÄ MYÖS KASVAMASSA.OIKEASSA REUNASSA NÄKYY,JOS TARKKAAN KATSOO.VIISI TAIMEA ISTUTIN.

SINILEHTOMAULA TYKKÄÄ NÄKÖJÄÄN SATEESTA!!KUKKII IHAN MAHTAVASTI JA KORKEUTTAKIN LÄHES METRI.OSA KYLLÄ KATKESI,KUN VAAHTERA KAATUI PÄÄLLE..

HERKKÄ NEIDONKURJENPOLVI MYÖS ALKAA KUKKIMAAN,JA TYKKÄÄ MYÖS NÄKÖJÄÄN VESISATEESTA??


ITSEKASVATETTUJA AKILLEITA...VIIME VUONNA KUKKI JO VÄHÄSEN.ON MATALA LAJIKE JA NIMI TEXUILA SUNRAIS..??(meniköhän oikein??)

TÄMÄ AKILEA ON LUONNOSSA TOSI ISOKUKKAINEN JA KAUNIIN SININEN

TÄMÄ KALLA ON VIIMEVUOTISIA MUKULOITA JA LAITOIN MAAHAN KUN LOPPUI RUUKUT.VÄRI UPEA SYVÄ LILA JA TYKKÄÄ MYÖS NÄKÖJÄÄN SATEESTA??

PÄIVÄNLILJOJA KUKASSA JA VASEMMASSA REUNASSA MORSIUSHARSOT JO KOMEASSA KASVUSSA.

ITSEKASVATETUT JO VANHAT PUNAPÄIVÄNKAKKARAT...OSA KUKISTA MENNYT POIKKI POHJATUULESSA JA SATEESSA.!!HARMI.

Lisää kuvateksti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti