LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

perjantai 6. kesäkuuta 2014

KESÄKUKAT PADASSA....JA RUUKUSSA

ORVOKIT&KALLAT ja DAALIAT&KALLAT

 

 

KALLA ON VANHA..JA ILMEISESTI VALKOINEN ,JONKA ESIKASVATIN JA KAVERINA SIEMENISTÄ KASVATETUT DAALIAT.DAALIAT OLEN JO LATVONUT JA HYVIN ALKAVAT HAAROITTUA.VÄRI ON ARVOITUS ,SILLÄ OLI SEKOITUS ERI VÄREJÄ

 

ISO ETANA VAHTII ETTEI KOTILOT PÄÄSE KUKKASIIN!!PADASSA ITSE KASVATETUT ORVOKIT(lila tai oranssi??)JA VANHA ESIKASVATETTU KALLA ,JOKA MYÖS EHKÄ VALKOINEN!!

 BEGONIAT & GLADIOLUKSET...ihan itse kasvatettuja!!

HARMAISSA RUUKUISSA ON ITSE ESIKASVATETUT KOMEAT BEGONIAT JA GLADIOLUKSET.VÄRI TAAS ARVOITUS BEGONIOILLA ,KUN OLI VÄRISEKOITUS?ETUALALLA ON KASVAMASSA AFRIKANTÄHDYKKEITÄ..VALKOISIA..SAAS NÄHDÄ KERKIÄÄKÖ KUKKAAN??

 

TÄSSÄ ON LIDLISTÄ OSTETTU NERIUM OLEANDER eli OLEANTERI,JOKA ON VANHANAJAN HUONEKASVI.SITÄ KASVATETAAN KESÄLLÄ ULKONA,MUTTA EI TALVEHDI,JOTEN TALVEKSI SISÄLLE.KASVAA N.2M. KORKEAKSI,JOTEN TUKI ON TARPEEN.MIELENKIINTOINEN UUTUUS!!!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti