LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

perjantai 6. kesäkuuta 2014

PERENNAPENKIT KASVUSSA JA KUKASSA!!!

LAITAN TÄHÄN SARJAN PERENNOITA,JOTKA ALKAVAT KUKKIMAAN TAI TOIVOTTAVASTI ALKAVAT KUKKIA??!!TÄSSÄ NÄKYY KIINANKÄRHÖ,JONKA KASVATIN VIIME KESÄNÄ JA USKOMATONTA KUINKA TALVEHTI.SE OLI TOSI PIENI VIELÄ SYKSYLLÄ.

PALLOLAUKAT KUKKII KOMEASTI KORKEALLA LILANVÄRISINÄ...ETUALALLA SIPERIANKURJENMIEKKOJA KUKASSA.

ETUALALLA MAANPEITE NEIDONKURJENPOLVI JA ESIKKOKIN JO TÄSSÄ SISÄLTÄ ISTUTETTUNA KUKASSA.LILJOJA,JALOLEINIKKEJÄ,SYYSLEIMUJA,LÄHETYSSAARNAAJANKUKKAYM,,,,JA MINULLA PEITTÄÄ KAIKKIA PERENNAPENKKEJÄ SUIKEROALPI...EI TARVITSE KITKEÄ RIKKARUOHOJA!!

OIKEASSA REUNASSA PALLEROLAUKKOJA,KESKELLÄ PALJON RUUSUJA JA MYÖS TÄMÄNVUOTINEN MAMMANPÄIVÄ LAHJA..PUNAINEN RUUSU.TAKANA SINILEHTOMAULA,KOMEAMAKSARUOHO,SYYSLEIMUA JA LOISTOKURJENPOLVI.YM...

TÄSSÄ LILJOJA KOMEASSA KASVUSSA JA PUNAPÄIVÄNKAKKARAT JO KOHTA KUKASSA SEKÄ TAKANA ISOT HARMAA MALVIKIT.

UNIKOT KOHTA AUKEAVAT..IHANAT PULLEAT PALLOT!!


KESÄKUKAT JO HYVÄSSÄ KASVUSSA...UKONHATUT VIERESSÄ.

PIENI SÄRKYNYTSYDÄN ON NÄTTI ALKUKESÄN KUKKIJA,MUTTA KUIHTUU AIKASIN ELOKUULLA.

ISOKOKOINEN AKILLEA...OIKEALLA SYYSLEIMUJA,VÄRIMINTTUA ISO ALUE,PIONIT JO NUPULLA YM.....

YHDEN PERENNAPENKIN KUVAA....TÄYTTÄ ON JA HANKALA TOTTAPUHUEN KUN ON RINNEALUE.

RUUSUJA...OSA OSTETTU TÄNÄ VUONNA.KIVA KATSOA MILLAISIA KUKKIA TULEE??

ETUALALLA TULIKELLUKKA KUKASSA.MINULLA ON NÄITÄ PARISSA KOHTAA ,JA NE KYLLÄ KÄRSI VIIME TALVESTA.KUKKIVAT PALJON VÄHEMMÄN KUIN VIIME VUONNA.KUUNLILJOJA ON TÄSSÄ 5 ERI LAJIA ,KURJENMIEKKOJA ,JÄTTIPOIMULEHTIÄ,ESIKOITA YM...

Lisää kuvateksti

KEVÄTKAIHONKUKKA VALTAA ALAA,IHANA PIONO KUKKII IHAN JUST JA TAKANA TUOKSUKÖYNNÖSKUUSAMA ONNEKSI TALVEHTI HYVIN.YKSI PUUTTUU KUVASTA???MINUN UPEA PATSAANI AFRODITE!!!TÄYTYY HAKEA VARASTOSTA..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti