LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

lauantai 9. maaliskuuta 2013

VALKOISIA KUKKIA ITSELLE ILOKSI

Heippa kaikille ja anteeksi kun on ollut taukoa tässä kirjoittamisessa.Syy on kyllä siinä ,että kone on ollut hieman aktiivikäytössä.Poika on ollut kylässä kun hänen asuntonsa on putkiremontin vuoksi hieman huonosti asuttavassa kunnossa.
Nyt pääsin kirjaamaan vähän kuulumisia ja laitoinkin jo kuvia mitä on tullut tehtyä.Kelit kyllä alkaa kypsyttämään ,kun aina on pakkasta.Talvehtineita kesäkukkia on kiva seirata-Suklaakosmos selvisi talvesta ja ekat udet versot jo on kasvanut!!!Hyvä juttu..myös kaikki daalianmukulat ja sipulit on hyvin talvehtineet.Voikun pääsis jo puuhastelemaan...mutta kun on lunta ainaskin metri!!
Tein itselle naistenpäivän kunniaksi pienen pöytäkoeisteen,johon laitoin ruusua ja krysanteemia ja helmiä...niin naisellista ja lasikulhon täyteen isoja helmiä ja pikku rusetti ympärille.
Helmet maljakossa
Kauniie ruusut

Samansävyinen rusetti

Huomaa kukkien väri ..eri valaistus

Helmiä myös ruusujen kanssa
 Mukavaa kevään odotusta kaikille ja nautitaan nyt ainaskin auringosta....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti