LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

perjantai 29. maaliskuuta 2013

RAUHALLISTA PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE!!!!!

Näiden kuvien kera toivotan kaikille YSTÄVILLE,TYÖTOVEREILLE ja KAIKILLE LUKIJOILLE;LEPPOISAA JA AURINGON LÄMPÖISTÄ PÄÄSIÄISTÄ !!!
 Minulla on ollut viimeviikot aikas kiireistä,sillä olen vapaapäivinä laittanut pojan asuntoa kuntoon remontin jäljiltä.Nyt on uusi ongelma,kun meitin Amos mussukka järjestää vähän säpinää!!!
Naapurin tyttökoira on juoksulla ja herra on testannut aitojen lujuuden...ei kestänyt yksi kohta ja sitten mentiin ja lujaa tytön perään.Yöt ja päivät ujelletaan ja haukutaan ja testataan meitin hermoja,jotka kieltämättä on nyt aikas lujilla.Aita vahvistettin ,joten ei hypi enään...toivottavasti! Uskomattoman ketterä tuollainen nöffikin on ,kun kiipee korkean aidan yli.Lumi oli kyllä niin korkealla,että se hieman helpotti pojan puuhastelua.
 Kevättä taidetaan odottaa vielä pitkään,jos on säätieteilijöihin uskominen.Minulla alkaa loma kahden viikon päästä ja olin suunnitellut haravoida pihat silloin...taisi olla toiveajattelua!Lumen luontia se varmaankin on ,luulen niin.
Kirjoitelen taas ,kun asiaa on ja vaikkei olisikaan.Nyt on hyvä katsella kukkakuvastoja ,ja tehdä suunnitelmia....
Mukavaa kevään odotusta kaikille...kyllä se tulee kun oikein uskoo!
Vaihteeksi liljoja koristeiden kera

Eteisen tervetuloa toivotus


Ihania untuvikkoja

Ilmava kimppu,jotta liljat mahtuu aukeamaan

Tyttärelle kimppu tuliaisiksi

Näyttävä kun liljat aukeavat

Pääsiäisnoita ulkona vahdissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti