LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

lauantai 28. tammikuuta 2012

Ystävälle kukat lahjaksi

Heippa kaikille tutuille ja tuntemattomille....Aloin taas vähän kertoilemaan kuulumisia,kun ilta on pimentynyt ja ulkona pakkasta 10 astetta.Ihan hienoja kelejä kun pakkanenkaan ei ole ihan hirveästi nousut.Pitkäaikainen ystäväni ja naapurini kutsui meidät 50v.juhliinsa ja tänään siellä olimme.Vatsa on aivan täynnä,kun ensin syötiin ja sitten makoisaa kakkua kahvin kera lopuksi...huh sentään kun on ihan tööt olo vieläkin.
 Löysin kivan lahjan ja tietenkin halusin myös kukkia antaa.Ostin kukkia varten mukavan korin jossa oli sisällä lasimaljakko kynttilää varten.Siihen oli kiva tehdä kukista asetelma.Se on sellainen kori jonka voi laittaa roikkumaan,eli hyvin monipuolinen ..
 Väreiksi valitsin koriin sointuvat eli hieman vaaleanpunaista ja lilaa,sopii harmaaseen hyvin.Aina kun talvella tekee joutuu myös ajattelemaan ,ettei kukat palellu matkalla,joten valitsin ruusut,neilikat ja tulppaanit sekä helmiä hieman lisäkoristeeksi.
 Kohta alkaa taas kukkien mullanvaihto,ja pistokkaitakin täytyy leikata.Pelargonit on hyvin talvehtineet,mutta joitain kukkia kyllä talven pimeys kohteli aikas kaltoin.Onneksi kaupasta saa uusia jos pulaa tulee....??No kyllä niitä vielä tarpeeksi on ainakin täälähetkellä.
huomaa ruukun nätti rusetti


 Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille ja kohtahan on jo Ystävänpäiväkin..!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti