LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Jääkoristeet männyn koristeena

No niin....nyt se sitten tuli??No TALVIHAN se tuli pitkän odotuksen jälkeen.Olimme tänään lenkillä koiramme kanssa ja kyllä oli maisemat upeat.Puut olivat kuurassa ja aurinko paistoi ja loi säteitään kimaltaviin puihin.Pakkastakin oli 15 astetta,että ihan kunnon talvinen keli.
 Taas pääsen tekemään jääkoristeita,ja sopivasti oli vielä hyasintit kukassa joita laitoinkin pariin vuokaan.Toiseen laitoin myös lepän siemenkotia,mutta valitettavasti värjäsivät veden hieman ruskeaksi.Harmi,sillä valkoiset kukat tulivat ruskehtaviksi.No nämä ovat sellaisia äkkiä tehtyjä,jatkossa täytyy taas suunnitella paremmin.Nyt on luvattu pakkasia,joten pysyvät ainakin hetken jäisinä.
 Joulu on korjattu talteen ensivuotta odottamaan.Tarvisi kyllä mennä taas katselemaan josko löytäisi alesta jotain mukavaa joulukrääsää....
hyasintit jäässä

pitäisi olla valk.hyasintteja?
Kaikille ystäville ja lukijoille mukavaa viikon alkua ja nauttikaa ihanista talvisista maisemista.

1 kommentti:

  1. Hei, nimeni on Fatima ja olen kukkakauppias Espanjassa ... Löysin blogisi sattumalta ja piti siitä. Minusta tuli seuraaja, koska mailla ei vielä difefrentes blogeja, haluan nähdä miten työtä kukkakaupat eri maissa.
    Pidän tätä tekniikkaa käytät jään, tässä ei ole mahdollista, koska lämpötilat ovat korkeampia ja sulata pian.
    No, olen iloinen, kävelin tänne, tervehdyksiä ja nähdään pian.

    VastaaPoista