LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

lauantai 21. tammikuuta 2012

Osanottokimppu naiselle

Kyllä joskus on aikoja meillä kaikilla,jolloin elämä kääntää sen surullisen puolensa.Tämä kimppu on myötäelämisen kimppu.Väreiksi valitsin lilan ja valkoisen,jotka ovat puhtauden ja toivon värit.Pidän tästä yhdistelmästä,ja vihreä korostaa hyvin myöskin näitä värejä.Kukat valitsin tyyliin sopivaksi;Neilikat,krysanteemit sekä tulppaanit kera vihreiden oksien.Kuvassa ei tulppaanit ole vielä auenneet,mutta nehän aukeavat nopeasti.
 Nyt sitten alkaa jo päiväkin pitenemään ja kevät tuo kaikkea mukavaa tullessaan.Minullakin on kivoja tapahtumia järjestettävänä,joten innolla odottelen mitä tulossa on.
 Nyt voi jo pikkuhiljaa alkaa katselemaan siemenluetteloja ja suunnitella mitä tänä vuonna laittaisi.Niin ja kohtahan on YSTÄVÄNPÄIVÄ !!!!Ihanaa kun voi tehdä kaikkea vaaleanpunaista hössöä.....
neilikat,tulppaanit ja krysanteemit

 Mukavaa viikoa kaikille ja nautitaan tosi upeista lumisista maisemista...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti