LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 24. elokuuta 2010

pääsiäiskaktus


Tämän pääsiäiskaktuksen olen n.20v.sitten ostanut.Se on vuosien varrella kokenut uudesti syntymisenkin.Yksi vuosi tuli elokuussa yllättäin halla ja kukka paleltui niin ettei jäänyt kuin kolme tappia pystyyn.Ajatelin ett voi sentään nyt se kuoli.Mutta ei,,,sitkeä oli ja alkoi kasvattamaan uudet lehdet ja kukkii joka kevät tosi runsaasti.Tämä kuva onkin ,kun katsoin tarkemmin vähän vanhempi.Nyt viimevuosina se
on jo paljon isompi ja kukkia PALJON enemmän.Nytkin se kököttää tuolla ulkona vesisateessa ja tykkää.Tämä on nimittäin niitä kukkia jotka luonnossa kasvavat puiden alla ja tykkäävät tasaisesta kosteudesta läpi vuoden.Ruukkua ei kannata vaihtaa kuin hyvin harvoin.Minä olen vaihtanut viimeksi 10v.sitten.

1 kommentti:

  1. Hei, miten saat sen noin komeasti kukkimaan? Itselläni lakkasi kukkimasta noin 3 vuotta sitten ja on muutenkin kitukasvuinen. Sitä enne kukki kans joka kevät ja kasvoi tasaseen tahtiin 3-4 vuotta!

    VastaaPoista