LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 30. heinäkuuta 2024

JALOANGERVOT...KAUNIITA MUTTA KAIKKI EI VOI KOVIN HYVIN

 MINULLA ON KAHDEKSAN JALOANGERVOA JOITA OLEN OSTANUT MUUTAMANA VUOTENA JUURAKKOINA LIDLISTÄ HALVALLA.KAIKKI KYLLÄ ON LÄHTENEET KASVUUN MUTTA KUKINTAA OLEN SAANUT ODOTELLA.TÄNÄ KESÄNÄ KUKKII VIIME KEVÄÄN JUURAKKO JA KAUNIISTI KUKKIIKIN.VIIME KESÄNÄ YKSI VANHEMPIÄ KUKKI UPEASTI MUTTA TÄNÄ KESÄNÄ ON KYLLÄ KITUNUT??

LAITAN MUUTAMAN KUVAN NÄISTÄ JALOANGERVOISTA JOTKA ON MIELESTÄNI KYLLÄ KAUNIITA PERENNOITA JA VÄREJÄKIN ON ISO SKAALA

KAUNIIN VÄRINEN JA MONTA KUKINTOA TULOSSA.
ETUALALLA ON TÄNÄ KEVÄÄNÄ OSTETTU JUURAKKO.HITAASTI ON KASVANUT MUTTA KUIVUUS JA KUUMUUS VARMAAN VAIKUTTANUT.MUTTA HYVÄ KUN LÄHTI KASVUUN

TÄSSÄ KUVASSA ON VIISI ERIVÄRISTÄ MUTTA KYLLÄ KASVAVAT KITUUTTAEN.VIIME KESÄNÄ KUKKI YKSI VÄHÄSEN MUUT JUST PARI LEHTEÄ TEKIVÄT.OVAT AIKAS VARJOSSA JA MINUN PITIKIN KEVÄÄLLÄ NÄMÄ SIIRTÄÄ,MUTTA OLI LIIAN KUIVAA JOTEN TAIDAN NYT SYKSYLLÄ SIIRTÄÄ ERI PAIKKAAN.


2 kommenttia:

  1. Älä siirrä jaloangervoja aurinkoon. Ne kärsivät todella näistä kuivista ja kuumista kesistä, joita nykyään pääsääntöisesti näyttää olevan. Itse olen siirrellyt niitä enemmän varjoon, suojaan paahteelta ja ne voivat selvästi paremmin 😊

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä . nämä kituvat angervot on kyllä varjossa mutta isot kuuset varjostaa ja pitää maapohjan tosi kuivana.Ajattelinkin että josko huono multa ja kuiva rinne syyllisiä näiden huonoon kasvuun.Täytynee vaihtaa varjoon ja parempaan multaan ja odottelen kasvun uutta ihmettä.Kiva kun vierailet blogissani ja hyvää loppukesää sinulle.

    VastaaPoista