LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

torstai 8. lokakuuta 2020

DAALIOIDEN JA LÄHETYSSAARNAAJANKUKKIEN SIEMENKERÄYS

NYT ON ASKARRELTU EKOJEN KYPSIEN SIEMENTEN KANSSA..... 

Daaliosta jo pari siemenkotaa on "kypsynyt"ja poimin talteen siemenet.Samoin lähetyssaarnaajankukintojen siemenkodat otin talteen viikko sitten ja nyt on kypsyneet huoneenlämmössä.

TÄSSÄ OLISI NYT LÄHETYSSAARNAAJANKUKAN SIEMENIÄ ....ENSI KEVÄÄNÄ NÄITÄ SITTEN ESIKASVATETAAN..AIKAS PALJON TULI SIEMENIÄ JA OSA VIELÄ KODASSA KYPSYMÄSSÄ.OLEN KASVATTANUT SIEMENISTÄ ENNENKIN JA HYVIN ONNISTUI.

DAALIOIDEN SIEMENTEN KERUU ON MINULLE UUSI JUTTU JA ONKIN MIELENKIINTOISTA KUINKA KASVATUS NÄISTÄ ONNISTUU ENSI KEVÄÄNÄ.ÄSSÄ ON AIKAS PALJON SIEMENIÄ.ROSKAA KYLLÄ MYÖS TULEE.

TÄSSÄ TOINEN VÄRI DAALIAA JA EI OLLUT MONTAA  SIEMENTÄÄ.TARKKAA PUUHAA KUN OVAT VÄHÄN KUIN PIILOSSA  SIEMENKODASSA.KYPSYMÄSSÄ ON VIELÄ KUUTTA ERI VÄRIÄ ELI KYLLÄ ESIKASVATUSTA RIITTÄÄ ENSI KEVÄÄNÄ.MAALISKUUN ALUSSA AION LAITTAA KAIKKI KASVAMAAN.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti