LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 22. syyskuuta 2020

DAALIOIDEN SIEMENIÄ KERÄTTY JA NERINET KASVANEET KOVASTI...

 NYT ON PUUHASTELTU SIEMENIEN KANSSA JA KIERRELTY PIHASSA ....

En ole ennen kerännyt daalioiden siemenkotia,mutta nyt kokeilen kuinka onnistuu?Yleensä pitäisi antaa kuivua kunnolla ennen keräämistä mutta on ollut kosteaa joten ajattelin että poimin nyt parhaat talteen ja katson kuinka käy....?

Nerinet ovat kasvaneet kovasti ja kasvattaneet paljon sivusipuleita.Nämä ovat kyllä aikas haastavia ja en kyllä oikein tiedä mitä näiden kanssa pitäisi toimia.Minulla on kahdenlaiset hoitoohjeet joten saas nähdä miten käy .Nämä ovat monivuotisia narsissikasveja ja niiden pitäisi kukkia syys-marraskuussa ilman lehtiä????

Ismenet ovat myös narssikasveja ja nehän minulla kukki jo tänä kesänä,nyt olen laittanut kuivumaan ja keväällä istutan yhteen isoon ruukkuun.Talven pidän kuivana viileässä.

Olen myös kerännyt jo aiemmin kesämalvikeiden eriväriset siemenet talteen ensi vuotta varten.

SIINÄ NÄITÄ PALLEROITA ON KUIVUMASSA...SAAS NÄHDÄ ONNISTUUKO


KERÄSIN VAIN KOMEIMMISTA KUKISTA JA LAITOIN NIMET PÄÄLLE ETTÄ OSAAN SITTEN ENSI VUONNA KASVATTAA VÄREITTÄIN.

VASEMMALLA KOMEA JA ISO ISMENE JONKA NYT PITÄISI KUIVUA PIKKUHILJAA.

RUUSUNEIDIKIT ELI NERINET KASVANEET JA LISÄÄNTYNEET HYVIN.RUUKUT TÄYNNÄ JUURIA JA NYT MIETIN KOSKA USKALTAA ISTUTTAA YHTEEN ISOON RUUKKUUN??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti