LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 3. marraskuuta 2019

SYDÄNKRANSSI PUOLUKAN OKSISTA...

INNOSTUIN KERÄILEMÄÄN METSÄSTÄ PUOLUKANOKSIA JA SAMMALTA....JA NYT SITTEN OLEN PUUHASTELLUT EKAN KRANSSIN TALVEA VARTEN.

Tekeminen on kyllä helppoa,kun on vanhoja pohjia mitä voi käyttää ja niitä kranssipohjia minulla kyllä riittää.....kaiken kokoisia ja muotoisia olen tehnyt aiemmin.Niitähän voi käyttää vaikka kuinka monta kertaa ,jos ei lahjaksi anna.
 Nyt alan väsäämään sammalkranssia,johon on jo kaikki tarvikkeet pöydällä minua odottamassa,Kuvia laitan kun saan valmiiksi.
TÄSSÄ LÄHIKUVAA VALMIISTA KRANSSISTA.


TÄSSÄ ON JO KRANSSISSA RUSETTI JA VILLIVIININ MARJOJA KORISTEENA.SYDÄMENMUOTOINEN KRANSSI ON KAUNIS ILMAN MITÄÄN ERIKOISIA KORISTEITA.RUSETIN VOI VAIHTAA KUN TALVI TULEE ESIM.NIINESTÄ TAI HAMPPUNARUSTA JA KULKUSETKIN SOPII JOULUNAIKAAN TÄHÄN.

TÄSSÄ EI VIELÄ MARJOJA JA KUVAKULMAKIN VÄHÄN HUONO KUN  VERTAA ALEMPANA OLEVAAN KUVAAN JOKA ON TODELLISEN NÄKÖINEN

TÄMÄN TEKEMISEEN MENI PUOLITUNTIA KUN SEN VÄKERSIN.PUOLUKAN OKSAT LEIKKASIN AIKAS LYHYIKSI JA NIPPUINA SIDOIN OHUELLA SIDONTALANGALLA.

TÄSSÄ POHJA MIHIN ALOIN TEHDÄ KRANSSIA.TÄMÄ ON OHUT ,JOTEN MATERIAALIA MENEE VÄHEMMÄN JA TULEE KEVYEMPI

TÄSSÄ NÄKYY SIDONTALANKA JOTA KÄYTIN,HELPPO PYÖRITTÄÄ KEHIKON YMPÄRI JA TARTTUU NAPAKASTI  KIINNI OKSIIN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti