LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 18. elokuuta 2019

TERVEISET RUOTSISTA,ÖVERKALIX ,JOSSA OLI KR-NÄYTTELY LAUANTAINA

KYLLÄ OLI AIKAS URAKKA TÄMÄ REISSU.....1500 KM AUTOSSA ISTUMISSA JA MIEHENI YKSIN AJOI KOKO REISSUN!

Lähdimme reissuun Perjantaina aamupäivällä ja olimme hotellissa Kemissä illalla seitsemän aikaan.Matkaa oli 575km ja kyllä koko porukka oli aikas väsyneitä ja nälkäisiä.Ekakerran keittelin aamukahvia klo 2 yöllä ja siinä vielä hetki huilailtiin.Amadeus olisi kyllä halunnut olla vain ulkona....
 Lauantaina lähdimme Ruotsia kohti ajelemaan kahdeksan pintaan.Onneksi ei ollut vielä kuumaa ja matka taittui ihan mukavasti.Haaparannan jälkeen huomasimme,että voi kurjuus kun kukaan ei kertonut ,että Ruotsissa on kello tunnin myöhemmässä.Itseasiassa kysyin kyllä aamupalalla että onko Ruotsissa sama aika ja sanoivat että on!!!No,ei siinä vielä kaikki sillä minun piti nostaa kruunuja automaatista mutta ei oikein sujunut ensin.Onneksi minun takana oli Suomalaisia ,jotka auttoivat noston kanssa ja sain rahaa reissuun mukaan.
 Näyttelypaikalle överkalaxiin saavuimme kyllä aivan liian aikaisin ja kuumakin oli.Siellä oli odottamassa Amadeuksen handleri ja kasvattaja ,että sillain oli kiva mennä .Siellä oli tosi paljon Suomalaisia koiraihmisiä näyttelyssä.
 Näyttely meni loistavasti ja saimme kaiken mitä menimme hakemaan elikkä ROP ja SERTI ja RUOTSIN MVA arvo!!!
 Lähdimme näyttelystä klo 14 ja kotona olimme klo yksi sunnuntai-aamuna.sillä matkaa oli n.750 km .jonka mieheni ajoi parin pysähdyksen taktiikalla.
VASEMMALLA ANNIKA JA AMADEUS ROP JA VIERESSÄ TUOMARI JA VSP,JOKA OLI MYÖS SUOMALAINEN TYTTÖNÖFFI


TÄSSÄ AMADEUS POSEERAA ...
TÄSSÄ RUOTSIN TULIAISIA,JOSKIN YKSI POKAALI HUKKUI JONNEKKIN,KENTIES JÄI RUOTSIIN MUTTA EN TAIDA LÄHTEÄ HAKEMAAN
KOMIAT ON RUUSUKKEET

TÄMÄ KUVA ON VIIME VIIKONLOPUN RAISION NÄYTTELYSTÄ.KUVASSA JOHNY JA AMADEUS SEKÄ TUOMARI TEVALIN ROP JA RYP 4 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti