LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

keskiviikko 26. joulukuuta 2018

KURKISTUS VANHAINKODIN JOULUUN ...

TÄNÄ VUONNA TEIN TÖISSÄ JOULUKORISTELUT PERINTEITÄ KUNNIOITTAEN...

Uusin aulaan jouluverhot,jotka oli vihreä-kelta ja punasävyinen väreiltään ja tosi kaunis kuosi jossa oli kransseja kuvioina.

Askartelin sammaleesta tonttujen kera roikkuvan kranssikoristeen ja pöydälle tein ns.sammalmetsän jossa samaa tyyliä myös tonttuja.Joulukuuseen laitoin verhojen sävysiä joulupalloja ja kultanauhaa.Verhoissa oli myös ohuet kulta koristeet.
 Ruokasaliin laitoin valkoista ja hopeaa kuuseen sekä kukat oli valkoiset myöskin.

     -KLIKKAA KUVAA NÄET TARKEMMIN-
TÄSSÄ ON ISO ,PIENOISKOOSSA OLEVA METSÄ.SE OLI TÄTÄ TEHDESSÄ IDEANA.SAMMALTA ,JOSTA MUOTOILIN KALLION JA ITSE TEIN KUUSEN OKSISTA.KÄPYJÄ JA OKSIA JOISSA PUNATULKKUJA JA HAUSKOJA ERILAISIA TONTTUJA.LUONNOSSA OLI KYLLÄ IHAN HAUSKA JA ERILAINEN JOULUKORISTE.


TÄSSÄ KRANSSI ,JOSSA PAJUKEHIKKO POHJANA,JOHON LAITOIN PÄÄLLE SAMMALTA JA PIENET TONTUT


PUISET KEINUHEVOSET SOPII TÄHÄN MAINIOSTI,KUN KYSE VANHANAIKAISESTA KORISTEESTA.SAMMALEITA JOUTUU VÄLILLÄ AINA SUIHKUTTELEMAAN,ETTEIVÄT KUIVU JA PYSYVÄT VIHREINÄ.ULKONA TÄTÄ ONGELMAA EI OLEKKAAN.

Lisää kuvatekstPUJOTTELIN JOULUVALOT VIELÄ ,NIIN OLI HÄMÄRÄSSÄ KIVAN NÄKÖINEN.KORI ON SAMANSÄVYINEN PAJUPUNOS KUIN KRANSSINKIN POHJA.


RUOKASALIN KUUSI

PUJOTTELIN VAHVAN VALKOHOPEISEN KÖYNNÖKSEN SISÄÄN LED-VALOSARJAN,JOKA KIVASTI KOROSTI PUNOKSEN HOHTAVAA SÄVYÄ.

TULOAULAN KUUSEN KORISTELIN SAMOILLA SÄVYILLÄ KUIN UUSI VERHOKIN ON.JA AULASSA ON MYÖS NE SAMMALKORISTEET

TÄSSÄ ALOITETAAN SAMMALKRANSSIN TEKO.PAJUKRANSSI ON VANHA,JOITA MINULLA ON PALJON ERI KOKOJA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti