LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

keskiviikko 14. marraskuuta 2018

NYT ASKARRELTIIN EKA SAMMALKRANSSI....

LAITANPA KUVIA KUN ALOIN VIHDOIN PUUHASTELEMAAN SAMMALEESTA EKAN KRANSSIN.

Koristelin vielä syksyisesti kun on ollut lämmintä,mutta vaihdan toiset koristeet kun pakkaset on nämä hoidellut.Kalliosammal ei ollut ihan niin hyvää kun luulin,mutta kyllä siitä nyt jonkin laisen sai.
 Kuvat eri vaiheista kun puuhastelin ja nämä ovat nopeita ja helppoja tehdä.Suurin homma on sammaleiden keräys,putsaus ja lajittelu.
TÄSTÄ SE HOMMA LÄHTEE.HUONOMPAA SAMMALTA POHJAKSI JA SIDONTALANKAA.KRANSSIPOHJA ON JO MONTA VUOTTA VANHA JA NIITÄHÄN MINULLA ON PALJON ERIKOKOISIA.


TÄSSÄ ON SIDOTTU POHJASAMMAL.KANNATTAA LAITTAA NAPAKASTI SIDONTALANGALLA KIINNI.

TÄSSÄ ON JO LAITETTU KALLIOSAMMALEET JOITA EN OLE VIELÄ SITONUT.SIDOIN VIHREÄLLÄ METALLILANGALLA JA HUOMAA ETTÄ LAITOIN MYÖS KOLMEEN KOHTAAN OASIS-SIENTÄ KOSTUTETTUNA .NIIHIN VOI KUKAT YM.KORISTEET KIINNITTÄÄ JA PYSYVÄT TUOREINA.PAKKASTA EI KESTÄ MUTTA SITTENHÄN VOI JO KORISTAA KÄVYILLÄ YM..MITÄ LÖYTYY JA MINKÄ TYYPPISEN KRANSSISTA HALUAA TEHDÄ.

TÄSSÄ VALMIINA ULOS LAITETTUNA.SKIMMIA VOI TODELLA HYVIN VAIKKA PAKKANEN OLI KOVA VÄHÄN AIKAA SITTEN JA TÄMÄ OLI IHAN KOPPURASSA.

VAAKKUHERRASTAKIN OLI OTETTAVA KUVA,KUN OLI ATERIOIMASSA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti