LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

lauantai 16. syyskuuta 2017

REHEVÄÄ KASVUA ....TALO VUORATTU VILLIVIINILLÄ JA AITA KIINANKÄRHÖLLÄ

MUUTAMA KUVA REHEVISTÄ KÖYNNÖKSISTÄ,JOTKA TÄNÄ VUONNA ON KYLLÄ SUORASTAAN  RÖNSYILEVÄT....🌝

Katselin pari päivää sitten pihassa näitä kahta rönsyilevää :Villiviini ja Kiinankärhö jotka ovat vanhoja meitin pihalla ,mutta minään vuonna ei näin valtavaa villiintymistä ole ollut.
 En huomannut kuvata Humalaa,joka on koko männyn peittänyt kasvustollaan tänä vuonna.Täytyy joku päivä ottaa kuvaa siitäkin.

VILLIVIINI KASVAA JO MONESSA KERROKSESSA,HIEMAN JO PUNERTAA LEHDET SYKSYN MERKIKSI JA MARJOJAKIN TULEE PALJON,SILLÄ KUKKI RUNSAASTI KESÄLLÄ.SAA HYVIÄ KORISTEITA KRANSSEIHIN,KUN MARJAT VÄHÄN VIELÄ KYPSYVÄT.

KIINANKÄRHÖ KUVATTU PIHAN PUOLELTA JA RÖNSYT ROIKKUU MAAHAN ASTI JA TOISELLA PUOLEN AITAA KIETOUTUNUT KAIKKIEN PERENNOIDEN YMPÄRILLE.OLEN JO KERRAN LEIKANNUT JA YRITTÄNYT HILLITÄ TÄMÄN KASVUA.ITSE SIEMENESTÄ JOSKUS KASVATETTU JA TÄSSÄ NÄITÄ ON KAKSI YKSILÖÄ.

VILLIVIINI JO KASVANUT ETUPIHAN TERASSIN SÄLEIKKÖÖN ASTI.

TÄSSÄ KUVASSA NÄKYY HYVIN MITEN KASVU ON YLTÄNYT JO KATOLLE ASTI,IKKUNOISTA EI NÄY MITÄÄN JA TÄSSÄ ASUSTAA PALJON VARPUSIA JA TINTTEJÄ TALVELLA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti