LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

keskiviikko 13. syyskuuta 2017

SADEPISAROIDEN JÄLKEEN VIHREÄÄ JA VÄRIKÄSTÄ...

Eilen kun kaatosade oli loppunut,menin vähän ulos katselemaan joko kaikki kukat on mennyttä.

Onneksi alkoi aurinko paistamaan ja vähän kukkien terälehdet kuivuivat ja otin tietenkin taas muutaman kukkakuvan.Gladioluksetkin on jo enemmän alkaneet kukkimaan,ei mitään super komeaa mutta olen iloinen näistäkin vähistä.
TÄSSÄ GLADIOLUKSESSA ON ISOT KOMEAT KUKAT  JA EI OLE TERÄLEHDETKÄÄN VAURIOITUNEET RANKKASATEESSA


VIERESSÄ VASEMMALLA ALKAA VALKOINEN KOHTA JO KUKKIMAAN.

NÄMÄ OVAT IHANAN VÄRISIÄ JA SOPIVAT HYVIN LEIJONANKITOJEN KAVERIKSI

KATKAISIN LEIJONANKIDOISTA PÄÄKUKKAVARREN JA NYT HAAROO JA KUKKII UUDESTAAN

TÄSSÄ RUUKUSSA ON KOLME VUODENAIKAA....ETUOSASSA JOULUINEN SYPRESSI HYVÄSSÄ KASVUSSA,TAKANA ÄITIENPÄIVÄN RUNGOLLINEN JALOHORTENSSIA JA OIKEALLA RUUKUSSA MALJAKÖYNNÖS KESÄN KUKKIJA TAI EI KYLLÄ VIELÄKÄÄN KUKI!?

JALOHORTENSSIA ON REHEVÄSSÄ KASVUSSA,MUTTA EIPÄ TAIDA KUKKIA?JOSKO ENSI VUONNA KUN VIEN TÄMÄN KOKO RUUKUN TALVEKSI SISÄLLE...KATSOTAAN MITEN KÄY?

TÄSSÄ KUVASSA NÄKYY HYVIN ,MILLAINEN ISO RUNKO HORTENSSIALLA ON.KUN OLI KUKKINUT LEIKKASIN JA SILLOIN EI OLLUT YHTÄÄN LEHTEÄ...SIIS KESÄKUUN ALUSSA.

TÄMÄ IHANASTI SAMMALOITUNUT ISO PUUN RUNKO ON TERIJOENSALAVAN.LEIKKASIN TAHALLAAN VÄÄRÄÄN AIKAAN ETTÄ SAIN SEN KASVUN LOPPUMAAN.NYT KUN ON NÄIN KOMEA  TEEN ENSI KESÄNÄ TÄHÄN KUKKIA VARTEN KOLON JA  LAITAN RUUKUN KUKKIEN KERA KASVAMAAN.

MINULLA ON TOINENKIN TÄMÄN VIERESSÄ JA LEIKKAAN SEN MYÖS NYT POIKKI ETTÄ KASVU LOPPUU JA SAAN TEHTYÄ SIIHENKIN KUKKIA VARTEN PYLVÄÄN.

KELLOKÖYNNÖS ALKAA KUKKIMAAN KORKEUKSISSA.MUUTAMA KUKAN NUPPU JO NÄKYY.REHEVÄSTI ON KASVANUT MUTTA TÄMÄKIN OLISI KAIVANNUT PALJON AURINKOA 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti