LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 21. kesäkuuta 2016

KESÄISIÄ KUVIA KUKISTA JA MAMMAN KUULUMISET...

No niin,nyt on kaksi viikkoa tätä kipsiä pidetty kädessä ja suoraan sanoen olen jo ihan kypsä!!!!!

Tässä sitä istutaan ja kuunnellaan nostalgia-radiosta hyvää musiikkia sekä päivitetään Blogia....mikäs tässä ollessa??!!Tottapuhuen tekisin kyllä aivan muuta jos pystyisin,sillä myös vasen käsi on olkapäästä lähes pelistä pois...tänään ultraan ja katsotaan mitä sieltä löytyy??
 Kyllä ihminen kummasti pystyy yhdellä kädelläkin kaikenlaista tekemään;pyykkien narulle laitto haasteellista mutta onnistuu.Tänään kokeilen silittämistä,kukkien istutuskin jo onnistuu,perennapenkkien siistiminen ok,imurointi tuskaa mutta hitaasti kun tekee niin onnistuu ym...päivittäistä voi tehdä kun antaa itselleen aikaa joka homman suorittamiseen.
 Kuvasin yhdellä kädellä vähän perennoita,mutta aikas oli hankalaa ja kuvat ei ihan huippuja,mutta kunhan jotain sain kuvattua.
VASEMMALLA MORSIONRUUSU JA OIKEALLA SUVIRUUSU KUKASSA.SADE VÄHÄN VEROTTI KUKKIA MUTTA OVAT HYVIÄ NÄKÖJÄÄN TALVEHTIMAAN JA EI AMADEUSKAAN IHAN KAIKKIA OLE TUHONNUT.


KAUNIS RUUSU JA LEVIÄÄ HILLITYSTI...AION HANKKIA LISÄÄ,TYKKÄÄN KOVASTI.

TÄMÄ KUVA ISOLTA PERENNA-ALUEELTA,JOKA ON ETELÄRINTEESSÄ

TAKANA ON VERKKOAITA ,JONKA PEITTÄÄ KIINANKÄRHÖ.PUNAPÄIVÄNKAKKARAT KUKKII YLHÄÄLLÄ,SAMOIN PÄIVÄNLILJA ALOITTAA KUKINTAA.MUUTAMA AVOIN KOHTA JOHTUU ,KUN SUURINOSA LILJOISTA PALELTUI VIIME TALVENA.

SINILEHTOMAULAT ON IHAN KAATUNEET,KUN ENSIN OLI KUIVAA JA SITTEN TULI KOVA TUULI JA SADE.JOS OLISI MOLEMMAT KÄDET OLISIN VOINUT NÄMÄKIN TUKEA....

TÄLLÄ ALUEELLA KUKASSA P.PÄIVÄNKAKKARAT,TAATANKURJENMIEKAT JA ERI LILJAT.


TUEN AINA NÄMÄ PUNAPÄIVÄNKAKKARAT,MUUTEN MENEVÄT MAATA PITKIN.

ILTA-AURINKO PAISTAA TÄHÄN KOHTAAN HIENOSTIEi kommentteja:

Lähetä kommentti