LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 21. kesäkuuta 2016

AMOS JA AMADEUS ....MAMMAN MUSSUKAT!!

Laitan tähän muutamia kuvia,kun ovat ihan hauskoja.Kyllä täytyy taas kehasta,kun amadeus kävi viime pyhänä näyttelyssä parit pokaalit pokkaamassa.Valmistautuminen oli kyllä sitkeyden työnäyte,kun huomioi  että minulla yksi käsi käytössä!!!Ilman hyvää ystävää ja miestäni ei olisi tämä ollut mahdollista.
TÄSSÄ POSEERATAAN SASTAMALASSA RYP 4 PALKINTOPALLILLA!!!ESITTÄJÄ KYLLÄ TÄYSIN TUNTEMATON,JOKA SAATIIN VIIME TIPASSA,ETTEI MIEHEN TARVINNUT POIKAA ESITTÄÄ...


TÄSSÄ KOMEA POKAALIRIVI...SERTI,ROP JA RYP 4 SEKÄ RUOKASÄKKI JOKA KUVASTA PUUTTUU.AIKAS KOMEA SALDO NÄYTTELYISTÄ NUORELLA MIEHELLÄ,SILLÄ IKÄÄ VASTA 20 KK.

TÄSSÄ AMADEUS MAMMAN KANSSA PÄIKKÄREILLÄ...OLI PIKKUSEN HENGITYSVAIKEUKSIA ,KUN 63 KG MAKASI VATSAN PÄÄLLÄ.EN TIEDÄ MIKÄ HELLYYDEN PUUSKA POJALLE TULI?

POJAT PÄIKKÄREILLÄ SULASSA SOVUSSA...AMOS EDESSÄ JA AMADEUS TAKANA.

JUST MAHTUU POJAT ETEISESSÄ VIEREKKÄIN RUOKAILEMAAN.AMOS VASEMMALLA,TÄSTÄ NÄKEE ETTÄ KOOSSA VÄHÄN HÄVIÄÄ NUORELLE HERRALLE.

LUUVARAS APAJIAAN SYÖMÄSSÄ JA VAHTIMASSA.TOINEN LUU NIMITTÄIN OLI AMOSIN ,MUTTA TÄMÄ POIKA KÄRKKYI NIIN KAUAN ETTÄ AMOS HETKEKSI TIPUTTI LUUNSA.

AMOS MAKOILEE OMALLA PEITOLLAAN JA MIETTII ETTÄ MIHIN SE LUU KATOSI?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti