LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

maanantai 7. joulukuuta 2015

AMADEUS VOITTAJANÄYTTELYSSÄ HELSINGISSÄ..!!!

Nyt on vuoden kohokohta näyttelyissä takana ja olemme tosi ONNELLISIA!!!

Meitin oma amadeus yllätti tosissaan meidät ,menestys oli täydellinen!!

JV-15 TITTELI TULI JA VIELÄ SERTI ....MAHTAVAA!!Kyllä reissu oli raskas ja lauantai meni poikaa pestessä ja kuivatessa ja trimmatessa .Kovin homma oli pitää amadeus kuivana ja puhtaana kun vettä satoi koko ajan kaatamalla.Sunnuntaina lähdimme klo 6.00 kohti Helsinkiä ja vettä satoi koko matkan.

Nyt pääsen keskittymään joulun valmisteluihin ja kranssien tekoon ym....pikku puuhasteluun kun näyttelyt on ohitse.KLIKKAA KUVIA NIIN NÄET ISOMPINA....
TÄSSÄ JESSI ASETTELEE AMADEUSTA ,ON MUUTEN TOSI HYVÄ ESITTÄJÄ JA VUOSIA JO KOIRIANI ESITTÄNYT.
TÄSSÄ POKATUT PALKINNOT JA RUUSUKE .


TÄSSÄ KUVASSA NELJÄ PARASTA JUNNUA,JOITA TUOMARI KATSELEE JA VALITSEE PARHAAN...JOKA OLI MEITIN AMADEUS TOINEN VASEMMALTA.AMADEUKSEN VIERESSÄ OIKEALLA ON VELI DOMI,JOKA TULI KILPAILUSSA KOLMANNEKSI JA OIKEASSA REUNASSA KOVIN KILPAILIJA VIROSTA(ON EUROOPAN VOITTAJA YM.TITTELEITÄ KOIRALLA ON)ME VAAN PESTIIN KOKO PORUKKA.HYVÄ AMADEUS!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti