LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

lauantai 31. lokakuuta 2015

MARRASKUUN KAKTUKSET ALOITTIVAT KUKINNAN...

Näistä laitoin jo aikaisemmin kuvia,kun olivat nupulla.Nyt ensimmäiset on avannut nuppunsa,ja kauniita isoja kukkia taas minun ilokseni !!
TÄMÄ VÄRI ON PERINTEINEN MARRASKUUN KAKTUKSEN VÄRI..KAUNIS!!


KAUNIS ORANSSINPUNAINEN JA KUKKIA ON TOSI RUNSAASTI.RUUKKU ,JOKA NÄKYY ON KORISTEELLINEN JA SISÄLLÄ ON VAIN 10CM.HALKASIJALTAAN OLEVA RUUKKU JOSSA KAKTUS KASVAA.KUKKIVAT HYVIN,KUN ON PIENI RUUKKU.


TÄMÄ KAKTUS ON PUNAINEN VÄRILTÄÄN  JA TOSI KAUNIS.


TÄMÄ KAKTUS ON IHAN VAALEAN ORANSSI VÄRILTÄÄN,JA EKA KUKKA JO AUKESI.

3 kommenttia:

  1. Ovat uskollisia kukkimaan ja kukat tosi kauniita.Aika jännä että viihtyvät näin hyvin pohjoisen puolella verannalla.Yleensä kaktukset rakastavat aurinkoa ja lämpöä?Aion taas lisätä näitä erivärisiä pistokkaista,kunhan töissä alkavat kukkimaan.Valkoinen on tosi kaunis ja sitä ei minulla vielä ole.

    VastaaPoista
  2. Ovat uskollisia kukkimaan ja kukat tosi kauniita.Aika jännä että viihtyvät näin hyvin pohjoisen puolella verannalla.Yleensä kaktukset rakastavat aurinkoa ja lämpöä?Aion taas lisätä näitä erivärisiä pistokkaista,kunhan töissä alkavat kukkimaan.Valkoinen on tosi kaunis ja sitä ei minulla vielä ole.

    VastaaPoista