LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

NÖFFIEN ERIKOISNÄYTTELYSSÄ AMADEUS JA AMOS!!

Olimme eilen Tampereella ihanien nöffien erikoisnäyttelyssä,jossa oli 119 kaunista newfoundlandinkoiraa.Päivä oli pitkä mutta antoisa ja kelikin suosi lähes koko päivän.Matkaa ei ollut meillä kuin 45km,joten voisi sanoa että kotinäyttelyssä oltiin.
 Amadeus kilpaili kauneimman pentunöffin tittelistä ja kasvattaja Kirsi esitti meitin vauhtihirmun ja tosi komeasti esittikin ja amadeus esiintyi mallikelpoisesti!!!!Lopputulos oli meille mairitteleva!!!AMADEUS OLI ROP-PENTU...MAHTAVAA ja ONNITTELUT GOLDBEAR'SIN KIRSILLE HYVÄSTÄ TIIMITYÖSTÄ AMADEUKSEN KANSSA!!!Palkinnot olivat hulppeat ja kuvista näkee kuinka oikein ROP-loimi on asetettu Amadeuksen päälle.
 Amos vanha herrakin esiintyi Kirsin kanssa tyylilleen uskollisesti hiljakseen jölkötellen.Ikää jo 7v. joten tavoite oli saada hyvä esiintyminen ja ERINOMAINEN arvosana ja se saatiinkin.
 Kasvattaja-kisassa Amos oli mukana kolmen kauniin tytön keskellä ja sekös oli Amoksen mieleen.GOLDBEAR'S KENNEL oli upeasti 8.n kasvattajan kisassa TOINEN!!!!ONNEA KULTAKARHUT omistajineen ja tietenkin kasvattaja KIRSI.Kuvaa ei valitettavasti ole,mutta laitan kun saan sellaisen jostain haalittua tai kun viralliset kuvat ilmestyvät..KLIKKAA KUVAA NÄET ISOMPANA..
TÄSSÄ ROP JA VSP PENNUT
VASEMMALLA AMADEUS JA OIKEALLA LUMIMARIN LUMIHIUTALE


HAUSKA KUVA,TÄSSÄ TUOMARI OTTAA POKAALIA ESILLE ,KUN SANOIN KUVATESSA:MISSÄ POKAALI??KIRSI ASETTELEE LOIMEA VOITTAJN SELKÄÄN.

TÄSSÄ PARAS UROS PALKINTOPAIKALLA.NAMUT NÄYTTÄÄ MAISTUVAN.

KIRSI -KASVATTAJA KATSOO ,ONKO  POIKA KOMEASTI !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti