LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

lauantai 20. kesäkuuta 2015

KESÄKUKKIA PADASSA JA RUUKUSSA..

Kyllä on kesä myöhässä,kun vasta alkuviikosta laitoin kaikki esikasvatetut kukat lopullisiin ruukkuihin.Tässä muutama kuva yläpihalta.Otin kyllä riskin sillä meitin amadeus oli kyllä tosi kiinnostunut mun puuhistani.Tänään kun tulin töistä ,oli yksi ruukku kaivettu ja gladiolukset syöty ja taimet nostettu nätisti maahan!!!!!Lähes kaikki kukat on aidan toisella puolen,mutta haluaisin edes vähän kukkia etupihallekkin!!!
 Siemenistä kasvatetut on kyllä niin vaiheessa,että mahtaako kukkia tänä kesänä.Nytkin on niin satanut ja tuullut vuoron perään että sitkeitä täytyy olla,jos selviävät.
TÄSSÄ HORTENSSIA JO KIVASTI KUKASSA,VASEMMAN PUOLEINEN KUKKII TOISTA KESÄÄ JA OIKEALLA JO KOLMATTA VUOTTA,VASTA KYLLÄ AVAILEMASSA KUKINTOJAAN.LEHDET KYLLÄ KÄRSIVÄT KUN MEILLÄ SATOI VIIME VIIKOLLA RAKEITA!!!!!AMOS VAKIPAIKALLA VAHTIMASSA ETTEI MITÄÄN PÄÄSE TAPAHTUMAAN HÄNEN HUOMAAMATTA.


AMADEUS MENOSSA VISSIIN TAAS KAIVUU PUUHIIN.PIHA ON IHAN HIRVEÄN NÄKÖINEN,MONTTUJA TÄYNNÄ!!!

TÄSSÄ NÄKYY VASEMMALLA NELJÄ VUOTTA KASVANUT VÄHÄN ERILAINEN MURATTI.TALVEHTII ETEISESSÄ .TAKANA NÄKYY VIIME KEVÄÄNÄ OSTETTU NAPPIKÖYNNÖS,JONKA SAIN HYVIN MYÖS TALVEHTIMAAN.TOSI ISO JA REHEVÄKASVUINEN.TÄYTYY KYLLÄ VAIHTAA ISOMPAAN RUUKKUUN,ETTÄ JAKSAA KASVAA.

TÄHÄN TULEE MYÖS VANHAT BETONIPUTKET TERASSIN ETEEN.OLEN JO NE MAALANNUT,VIELÄ TARVITSEE RAAHATA JA KAIVAA MAATA,ETTÄ VOI PYSTYTTÄÄ.NIIHIN LAITAN NE ISOT RUUSUBEGONIAT,JOISTA AIEMMIN OLEN KUVIAKIN LAITTANUT.OSTIN SAMAN VÄRISET RUUKUTKIN JO VALMIIKSI.LAITAN KUVAN KUN KAIKKI VALMISTA...

USKALSIN ISTUTTAA ETUPIHAN PATOIHIN NÄMÄ VANHAT KALLAT,JOTKA ESIKASVATIN.KUKKIVAT VALKOISIA KUKKIA JA LEHDET NÄYTTÄVIÄ KOKO KESÄN.YMPÄRILLÄ TSINNIOITA,JOITA SIEMENISTÄ KASVATIN.LAITAN VIELÄ KORISTETUPAKKA,KUNHAN KATSON ENSIN JÄTTÄÄKÖ AMAMDEUS NÄMÄ RAUHAAN.TÄSSÄ KASVAA MYÖS YKSI EUCOMIS JOKA ON TOSI KOMEA KUKINNOLTAAN.

TÄSSÄ PADASSA KALLA JO ALKAA KUKKIMAAN,PARI VALKOISTA KUKKAA NÄKYY JO JA VIERESSÄ YKSI AFRIKANTÄHDYKKEEN POIKANEN,JOKA SAA TÄMÄN KESÄN  KASVAA TÄSSÄ.TÄHÄN MYÖS LISÄÄN VIELÄ KORISTETUPAKKAA,JOITA OLEN KASVATTANUT SIEMENISTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti