LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

lauantai 7. helmikuuta 2015

A&A NÖFFIT ...TEMMELTÄÄ..!!!

Heippa kaikille !!

Kirjoittelen hieman kuulumisia miten meillä on mennyt pikkuisen kanssa.Sain otettua pari videon pätkää ja yhden kuvan.
 Terkut kasvattaja Kirsille sinne Alajärvelle ja kiitos tästä super-pojasta!!!Kyllä täytyy sanoa että on tosi välkky ja oppivainen ja ihmisrakas nöffin alku.Muistelen aikoja kun Amos oli pieni oli pentuvaihe hieman erilainen.Kyllä suuresti helpottaa pennun kanssa kun on toinen vanhempi ja vielä kun meitin Amos on tosi tottelevainen ja opettaa amadeukselle kaikki tavat niin HYVÄT kuin ehkä vähän HUONOTKIN!!??
 AMADEUS ON HYVÄ KUUNTELEMAAN IHMISTÄ JA ON OPPINUT TOSI HYVIN ASIOITA,TÄYTYY SUORASTAAN IHMETELLÄ MITEN VÄLKKY KAVERI JO ON.
Hampaat on alkaneet jo vaihtumaan ja malttamattomana odotamme että naskalit kaikki lähtevät ja turha järsiminen loppuu.Sisäsiistiksi on hyvin oppinut ja pahaa ei ole kyllä juurikaan tehnyt.Rakastaa ulkona oloa ja siellä kyllä juoksentelee tosi paljon ja videon pätkistä näette mitä muuta tulee puuhasteltua.Amoskin on nuortunut ainakin viisi vuotta ja luulee että ruoka-aikojakin on neljä päivässä!!!!Amadeus on mahdoton iskän perään,aina innolla mukaan lähdössä autoajelulle.
Kirjoittelen taas kuulumisia ja kohta kun on saanut tehosterokotuksen lähdemme tutustumaan suureen maailmaan ja näytämme Amadeukselle muitakin rotuja kuin vain nöffit.

MUISTAKAA ETTÄ ENSI VIIKOLLA ON YSTÄVÄNPÄIVÄ ,eli nyt jo kortteja kirjoittamaan ja muita kivoja ylläreitä ystäville suunnittelemaan.
AMADEUS KATSELEE KUNNIOITTAVASTI ISOVEIKKA AMOSTA,JOTA SELVÄSTI KIINNOSTAA JOKU MUU??JUST KUN OTIN KUVAN,AMOS KURKOTTI KATSOMAAN TIELLE PÄIN.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti