LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 30. joulukuuta 2014

KEITTIÖ VAIHTOI VÄRIÄ...NYT PUNAISTA!!!!

HEHKUVAN PUNAISET NEILIKAT KORISTAA PÖYTÄÄ!!

Vuoden vaihteen kunniaksi vaihdoin uudet kukat keittiön asetelmaan ja myös punaiset kynttilät koristavat.Kun vertaa aaton valkoista pöytää tähän punaiseen on ero aikas iso.Kyllä punainen on niin lämmin ja tunnelmallinen väri....tykkään itse kovasti.
 Kuvista huomaa ,miten eri valaistus muuttaa vielä koko ilmeen ja vielä kun kynttilät palavat on tosi kivan näköistä.Ensi vuonna aion laittaa punaista ja kultaista koko taloon.Olen huomenna vapaalla ja menen etsimään alesta olkkareihin punaiset verhot ym...mukavaa.
 Huomenna on sitten vuoden viimeinen päivä,ja nytkin sataa ulkona silkkaa vettä...!!Huh sentään,kyllä vaihtui keli nopeasti ja lumet saa kyytiä.Muutenkin nyt on tosi rauhallista meillä ,kun Amos nukkuu kahden viikon unirästejään takaisin.Ulinat on loppu ja ruokakin taas maistuu..IHANAA kun oma mussukka on taas oma itsensä!!!
LÄHIKUVAA ASETELMASTA....

PUNAINEN LUO LÄMPIMÄN TUNNELMAN..

ERI KUVAKULMA...

KORISTEELLISET KYNTTILÄT SOPII TYYLIIN...

PIPARIN TUOKSUINEN KYNTTILÄ JA ASETELMA SIVUKUVASSA..

ERILAINEN VALAISTUS..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti