LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

lauantai 6. joulukuuta 2014

SAMMALKRANSSI JA VALOKRANSSI KORISTAA VANHAINKODIN OVEA!!

TERVETULOA TOIVOTUS VANHAINKODIN OVELLA JA PORTILLA!!

 

TÄSSÄ ON KUVAT KRANSSEISTA,JOTKA TEIN TYÖPAIKALLENI VANHAIKODILLE.PAJUPOHJAINEN VALOJEN JA HAVUJEN JA PARIN KÄVYN KERA TEHTY ON PORTIN PIELESSÄ TOIVOTTAMASSA VIERAILIJAT TERVETULLEEKSI.

SAMMALKRANSSIN TEIN ULKO-OVEA KORISTAMAAN.RUSETIN LAITOIN JOULUN KUNNIAKSI,JONKA VOI OTTAA SITTEN POIS KUN JUHLA ON OHI!!


TÄMÄ ON ISO PAJUN OKSISTA TEHTY SYDÄN ,JOHON OLEN LAITTANUT PIHTAKUUSEN OKSIA YMPÄRILLE JA SITTEN VALOSARJAN.KESKELLÄ SAMMALTA JA MUUTAMA KÄPY.


TÄMÄ TOIVOTTAA KAIKKI VIERAILIJAT TERVETULLEEKSI JA LÄHTIJÖILLE JÄÄ KIVA MIELI POIS LÄHTIESSÄ(niin ainakin toivon ja ajattelin kun tämän tein)JOS OLISI LUNTA,TÄMÄ NÄYTTÄISI VIELÄ HIENOMMALTA.


TÄMÄ SAMMALKRANSSI ON TARKOITUS LAITTAA OVEEN,JOSTA VIERAILIJAT KULKEVAT.


 
LAITOIN PUNAISEN RUSETIN JOULUN KUNNIAKSI,MUTTA SE ON HELPPO POISTAA KUN JOULU ON MENNYT.KORISTEEKSI LAITOIN MUUTAMAN KÄVYN JA PUOLUKAN OKSIA JA MÄNNYN OKSIA.LUONNOSSA ON KAUNIS JA IHANAN VIHREÄ JA PEHMEÄ.SAA PYSYYN TUOREENA ,KUN SUIHKUTTELEE AINA VÄLILLÄ.TÄHÄN EI NIMITTÄIN SADA KOSKA ON KATOKSEN ALLA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti