LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 11. marraskuuta 2014

SAMMALKRANSSI SYDÄMEN KERA....

Tänään oli vapaapäivä ja ilma oli kyllä karsea!!Vettä satoi koko päivän ja oli pimeää.Nyt oli hyvä päivä puuhastella sisällä ja tässä kuva tekeleestä.
 Tämän pohjana on pajukranssi joka on sydämen muotoinen.Laitoin verkon sisään kehikon ja samoin sammaleet.Vähän näkyy verkko,mutta ei haittaa kun verkko myös vihreä.Reunoille laitoin puolukan oksia kun niitä oli minulla valmiina.Myöhemmin voin laittaa männyn oksia tätä kehystämään.En ole ennen tehnyt tällaista,joten tämä on noin sanottu "prototyyppi" jota vielä täytyy kehitellä.Lopputulos just hyväksyttävä...en kyllä ihan tyytyväinen ole ,mutta...??Tästä on hyvä jatkaa.
SYDÄN JA LINTU KORISTAA SAMMALKRANSSIA...

PUOLUKAN OKSAT OLISI SAANEET OLLA HIEMAN PIENEMPIÄ...OLISI SYDÄN MUOTO TULLUT PAREMMIN ESILLE.SEURAAVAKSI TUUNAAN TÄMÄN JOULUKSI.

TÄSSÄ MALLI,MITEN TÄMÄN TEIN.VERKON SISÄÄN SAMMAL JA REUNAT KIINNI.

TÄSSÄ UUSIN HANKINTA..MOTONETISTA HIENO KIRSIKKAVALOPUU,JOTA VOI KÄYTTÄÄ SISÄLLÄ JA ULKONA.HYVÄ HINTA LAATUSUHDE!!!MAKSOI 19.95E.KAUNIS PIMEÄSSÄ JA KUN LAITOIN VIELÄ SAMMALTA JUURELLE,ON KIVAN NÄKÖINEN!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti