LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 11. marraskuuta 2014

TUNNELMAA KYNTTILÖILLÄ!!!!

Tunnelmaa voi luoda kotiin myös näin...kuvassa kaksi joulutähteä ,jotka ovat vaaleanpunaisia(sain lahjaksi)ja upea pentikin kynttiläkoriste.Kukat on laitettu kahteen lasiseen korkeaan maljakkoon,jotka ostin vähän aikaa sitten superhalvalla tokmannilta...VAIN EURON KAPPALE!!!Aivan upeita ja korkeutta 40cm.Niihin on hieno loihtia erilaisia valo-ja kukkajuttuja.


TUNNELMAA ....LASIA,KYNTTILÖITÄ JA KUKKIA..VÄRINÄ MUSTA JA VALKOINEN!!

TÄSSÄ NÄKYY KUKKIEN LÄHES OIKEA VÄRI.

VÄHÄN KAUEMPAA KUVATTU.

TÄMÄ ON TEHTY LOPUISTA KRYSANTEEMIN OKSISTA,JOTKA JÄI KUN TEIN VÄVYLLE KIMPUN.KUKAT ON LAITETTU MARISKOOLIIN VERKON AVULLA JA VIHREINÄ KÄYTIN PUOLUKAN OKSIA.

TÄSSÄ VÄHÄN NÄKYY PYÖREÄ MUOTO,MUTTA VÄRI HIEMAN OUTO...JOHTUU VALOITUKSESTA??

2 kommenttia:

  1. Sinulla taitaa olla kukkia kotona ympäri vuoden. Kaunis kynttiläasetelma! Ottaisitko vastaan kesäkuvahaasteen, joka on blogissani. http://sarahein.blogspot.fi/2014/11/kuusi-kuvaa-kesasta.html

    VastaaPoista
  2. Moikka! Tottahan toki otan haasteen vastaan,sillä sehän on kiva aihe....ja kuviahan minulla piisaa!!Olen vapaalla su ja ma ,niin valkkaan kuvat ,jotka ovat tosi kesäisiä.
    Lupsakasta viikonloppua ja muistahan levätä.Terkuin;Maikku

    VastaaPoista