LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 12. lokakuuta 2014

SYKSYISTÄ PUUHASTELUA.....KEVÄT MIELESSÄ!!!

TÄSSÄ NÄKYY VALKOISET KALLAT,JOTKA NOSTIN KUIVUMAAN.ON VARMAAN VALTAVAT MUKULAT KUN MULTAPEHKO ON NOIN ISO.OVAT PARI KESÄÄ MINULLA KUKKINEET ,JOTEN ODOTAN ENSIVUOTTA INNOLLA.TAKANA OIKEALLA ISON KALLAN EDESSÄ ON YKSI KALLA JO PUTSATUNA JA ON MYÖS VANHA KUKKA MINULLA JA ERIKOISEN VÄRINEN .ISOKSI ON SEKIN KASVATTANUT MUKULANSA.EDESSÄ OIKEALLA ON PARI EUCOMIS PERENNAA,JOTKA MYÖS TALVETAN VIILEÄSSÄ SISÄLLÄ.VÄHÄN SAMAN LAILLA HOIDETAAN KUIN AMARYLLIS SIPULIT.ON KASVATTANEET SIPULEISTAAN ISOKSI,KUN OVAT MINULLA JO KAKSI VUOTTA OLLEET.NÄISTÄ ON KUVIA BLOGISSA JOKO KESÄN KOHDALLA TAI PERENNOISSA.EDESSÄ OIKEALLA ON MYÖS PARI ISOA RUUSUBEGONIAN MUKULAA ,JOTKA MYÖS TALVETAN,HOITO SAMANLAILLA KUIN MUILLAKIN .

TÄSSÄ ON LILOJA JA PUNAISIA GLADIOLUSTEN SIPULEITA,JOTKA OLEN NOSTANUT KUIVUMAAN.ANNAN OLLA ULKONA PAVILJONGISSA PAKKASIIN ASTI.VIEN SITTEN SISÄLLE KUIVUMAAN JA KATKAISEN VARRET ,KUN ON KUIVUNEET.LAITAN PAPERIPUSSEIHIN JA LAATIKKOON VIILEÄÄN.KEVÄÄLLÄ TAAS ALKAA UUSI ELÄMÄ NÄILLÄKIN.

AIKAS PALJON ON KERÄÄNTYNYT VUOSIEN VARRELLA.TOISET ON JO VALTAVANKOKOISIA SIPULEITA!!!

VALKOISA GLADIOLUKSIA ,TOISET JO ISOJA.

NÄMÄ GLADIOLUKSET ON VASTA 2 VUOTTA VANHOJA JA KUKKIVAT EKA KERTAA TÄNÄ KESÄNÄ.SIPULIT KASVANEET HURJASTI...KEVÄÄLLÄ OLIVAT VASTA PEUKALONPÄÄN KOKOISIA KUN ISTUTIN.

LÄHIKUVAA VAUVOISTA JOISSA JO UUSIA PIKKUSIPULEITA.
TÄSSÄ ON ERILAISIA DAALIAN JUURAKOITA,JOTKA EILEN NOSTIN RUUKUISTA KUIVUMAAN.ETUALALLA ON KEVÄÄLLÄ SIEMENISTÄ KASVATETTUJA DAALIOITA,JA NYT JO KOMEAT JUURAKOT KASVANEET.ANNAN NÄIDEN KUIVUA RAUHASSA ULKONA JA ENNEN PAKKASTEN TULOA PUTSAAN VAROEN LIIAT MULLAT POIS JA KÄÄRIN SANOMALEHTIIN.NÄIDEN ONGELMA ON:JOKO NE MÄTÄNEVÄT JOS JÄÄVÄT LIIAN MÄRIKSI ..TAI LIIAN LÄMPIMÄSSÄ KUIVUVAT.

TÄSSÄ NÄKYY HYVIN KALLAN MUKULA,MITEN ON ISO..KLIKKAA KUVAA NÄET KAIKKI ISOMPANA.

YLIPUUTARHURI AMOS TARKASTAMASSA SATOA!!!NÄMÄ KESTÄÄ TOSI KAUAN KUIVUA,KUN SAAVAT OLLA ULKONA PAKKASTEN TULOON ASTI.MULLAN RAVISTELEN SITTEN KUN LAITAN SISÄLLE VIILEÄÄN JA KUIVAAN PAIKKAAN.


KUN NÄMÄKIN KAIKKI TAAS ENSI KEVÄÄNÄ ISTUTTAA ,ON TIEDOSSA PALJON ERILAISTA KUKINTAA JA VÄRIÄ.NYT KUN NÄITÄ OTIN RUUKUISTA,EI VOIS TYLSEMPÄÄ HOMMAA OLLA KUN RUUKKUJEN PESU JA VARASTOON LAITTO!!!ONNEKSI NYT ON TEHTYNÄ!!!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti